akü sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra bor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astra bor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:help: geçende aracı kapattım. ertesi gün çalışmadı. :cry: neyse itikleyerek çalıştırdık,:pon: ustaya gittim akü değişecek dedi. sanırım opel delphi yi kapatmış. bende 60 a inci alacağım. 116 ytl ye 4 taksit, eskisini vermek kaydıyla tabii ki. forumların birinde çocuk aspirinini her bir göze bir tane atınca idare ediyor dendi, bu ne kadar doğru? arabayı itikleyerekçalıştırmak ne kadar doğru, zarar verir mi?, inci akü nasıldır? :cool:

inci kaliteli bir firmadır ve iteleyerek aracı calıstırman trigerin kopmasına neden olabilir.

Hemşehrim kış öncesi aküyü değiştirmen en mantıklısı.Aracını da bir daha iteleyerek çalıştırmamanı tavsiye ederim.

teşekkürler

bundan sonra itikleyerek çalıştırmam. önceki aracım broadway olduğundan alışmışız. bundan sonra aktarmayla çalıştırıp yarın aküyü yenileyeceğim.

Bencede aküyü değiştirmek en mantıklısı. Bende bugün değiştirdim aküyü mutlu 72amperlik 130 ytl.
Bence 15 milyon fazla verip mutlu almak daha iyi bana göre.

amperini neye göre belirlemek gerekiyor arkadaşlar.

en iyisini yapmışsın arkadaş.fiyatı da güzel bence

benim aracında aküsü gecenlerde değiştirildi. 150 ytl tuttu. ama markası ne bilmiyorum. 1 aydır aracı görmedim de :D:D:D:D:D

Akünün ömrü bittiyse değiştireceksin arkadaşım en mantıklısı bu geçici çözümler o an için idare edebilir ama önümüz kış olmadık bir zamanda yolda kalmaktansa biran önce değiştir. Bosh marka 74 amp.geçen ay 145 ytl 6 taksit taktırdım.

süper oldu

aküyü aldım taktırdım süper oldu, şak diye alıyor artık. akü yeni olduğu için hergün çalıştırmam gerekir mi acaba? bunu akücü arkadaşa sormayı unuttumda.malum önümüz kış. veya hiç binmesem bile gün aşırı çalıştırsam mı?

Geri