Akü Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cicihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cicihan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaşlar corsa c marka arabamda 45 amper akü mevcut ben 60 veya 70 amper takmayı dusunuyorum cunku muzigi actıgımda basstan dolayı ısıgı emiyor akü cok cabuk bitiyor sizce hangisini alayım
60 amper mi
70 amper mi
70 amper takarsam sizce arabanın kablolarına zarar verirmi yuksek amperden dolayı orjinali 45 amper cunku?

aynı dert bızım corsadada var :) farlar goz kırpıyor...orjinal amperınde aku al tesısata kapasıtor koy :)

kac amper alacaksan al ama kaliteli bir akü al

Mutlu mutlusun mutlular :)

1 cm den daha az hacim farkı nedeniyle sorun yaşarsınız, yerine otursa bile 0.8 cm.lik yükseklik farkı kutup başlarının üzerine baskı yaptığı ve kontaklara yol açtığı oluyor.
Eski Selanik çarşısının oralardan 16 V 100bin veya daha yüksek elektrolitik kondansatörler den alıp kullanabilirsin!

arkadaşım diğer aracımda tesisat mevcut.bende senin düşündüğün gibi amperini yükselttim.ama yine akü boşalmasından kurtulamadım.Bass istediğin gibi alamıyorsun.Kapasitör şart...

Kapasitör olmazsa 70 amperde olsa sorun yaşayabilirsin.

istersen 100000 amper koy araba çektiğinden azlasını almaz şase ve artı kablosubu kalınlaştır ve mutlaka kap koy

arkadaşım ben yıllardır ac delco marka 74 amper akü kullanırım tesisatta falan kesinlikle sorun çıkartmaz .şiddetle tavsiye ederim,ayrıca diğer aküler 2 yıl garantili ac delco 3 yıl garantilidir. fiyatıda 150 tl civarı.

55 amper al corsa için ideal

Geri