Akü Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cicihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlaşıldı en iyisi kapasitor almak :D

aküyü alırken şuna dikkat et ben yeni aldım üzerinde orjinal akü vardı. mutlu alacaktım ama satıcı abi (Allah razı olsun satmak için çok kasmadı) benim akünün yerini ölçtü birde 60 lık mtuluyu ölçtü olmadı bende her yeri gezdim sadece elinde delphi bulunan bir yerdeki akü oldu... 120 liraya aldım ama tam bakımsız ve orjinaliyle aynı boyutta zaten aracına bakacak olursan çoğu elektronik aksamda delphi markasını göreceksin ...
şu ana kadar sorun yaşamadım inşallahta yaşamam...
sanada kolay gelsin...
bu arada bosch alacaktım ama uzak doğu üretimleri sıkıntılı oluyormuş onun için ona giremedim...

Kesinlikle kapasitör benim önceki aracımda da aynı problem vardı...

sonra ister 60 ister 70 ama fiyat farkı çok olmazsa 70 ;)

72 al hatta ben aldım fıyat da soylım aklında bulunsun soyturk olması lazımm marka 2.yıl garntılı 120 ye

www. boschaku. com ;)

Yukarıdaki site bana ait arkadaşlar akü sorunlarınızda elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım iyi forumlar...

yiğit akü yü tavsiye ederim 70 tl ye falan almıştım 4 ay önce çokta güzel.

60alsan yeterli olur sanırım basım agrımasın diyosan bosch al kesinlikle bosch al.....

72 delphi

kapasitör is görür benim de akü almam gerek inci akü düsünüyorum ayrica param olsa varta marka akü alirim :D (varta Türkiyede varmi bilmiyorum ama avrupa da normal aküden cok daha pahali )

arkadaşlar aracın orjinali 45 miş.. sizce 72 fazla olmaz mı? 60 amper iyidir gibi geliyo ne dersiniz???

Geri