Akü önerileriniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Poem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar o mu bu mu şu mu derken arada kaldım. 12V 72Ah 640A akü almam lazım. Tecrübe tecrübedir en iyi sonuç böyle çıkar diye düşündüm. Hangi AKÜ den almalıyım? Aracım Vectra B 1997.

74 delphi

varta veya delphi

en kaliteli marka ACdelco veyahut Varta akü diye biliyorum

EAS yıllardır kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık...

Ac Delco / Delphi bulamazsanız Varta alabilirsiniz.

Bi kere yolda kaldım, kimse beğenmez power akü aldım o anda tek seçenek olduğundan, 4 sene kullandım şarja bile vermeden kışın o soğuklarda tık demeden bastı marşa.(şu anki aracımda değil tabi :) )

Niye bunu söyledim.En kaliteli diye dünya para verirsin, 2 ayda bozulur, tutar dandik bişey alırsın 4-5 sene kullanırsın.Akü dediğin tamamen şans meselesi.

Tercihiniz Varta olsun yada AC DELCO
AC delco nun çok fazla garantili servisi yok antalyada o sebeple varta tercih etmeniz iyi olur...

Arkadaşlar o mu bu mu şu mu derken arada kaldım. 12V 72Ah 640A akü almam lazım. Tecrübe tecrübedir en iyi sonuç böyle çıkar diye düşündüm. Hangi AKÜ den almalıyım? Aracım Vectra B 1997.

antalyadasın sanırım tavsiyem mutlu akü olacaktır servisi var ve iyi akü yetkili bayii eski sanayi itfaiye arkasında 2 yıl garantili veya gm marka akü alabilirsin fiyatı uygun olsun dersende koçtaşta bir akü satıyorlar bir markanın yan ürünü ama fiyatı uygun

benim corsamda 50 amperlik vardı ve bi sabah tık demedi gittim 74 delphi aldım şuan canavar gibi daha marşa dokunduğum gibi basıyo..

Geri