Akü Ömrü Nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weycel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fazla para vermeye gerek yok, orjinali kaç amperlikse yeterli olurdu ama illaki fazla amper isteniyorsa 50A'lik akü yerine 60 A'lik akü yeterli olurdu.

Dediğiniz doğru ben aracıma ses sistemi yapma pilanım var iki amfi bağlıcam o yüzden sıkıntı olmasın almışken amper hesabı yapmayım dedim

bi arkadaşımla beraber 5dk'da değiştirdik.. şöyle bişeyvar 50lik aküyü sökünce altında bi pilastik çıkıyo akü boyutuna göre ileri geri oynamasın diye ve orda 50 ve 60 amperliik aküler için yerleri var 60lık için o parçayı birazdaha aşağı takıyosun fakat aküm 74lük olduğu için o pilastiği komple çıkardık akü 1cm kadar ileri geri oynuyo çok az bi pay ama oraya bi parça sıkıştırmak lazım ben öyle yapıcam.....:)

Bir çıta keserek aradaki boşluğu kapatabilirsin, yanlız kutup başlarının yüksekliğine dikkat etmek lazım, kaputu kapatınca arada az bir mesafe kalıyorsa tedbir amaçlı akünün üzerine bir lastik veya kauçuk parçası koymakta fayda var.

haklısınız ona hiç bakmadım bi kontrol edeyim içime kurt düştü...

Şaşe yapsaydı ilk anda yapardı, tedbirden kastım, biri gelir kaputun üzerine oturur, kaputun esnemesinden dolayı (+) kutup başı kaportaya değebilir :(.

delphi diye bi markayı önerdiler elinde bosch aküde vardı ama en iyisi bu dedi 74 amperini 200.tl'ye aldım araca baktım ölçü olarak uyucak gibi yemekten sonra denicem...

araçtaki BOSCH değil GM'miş

eski aküyü vermeden aldıgın içinmi 200 tl oldu pahalı geldi bana biraz

fiyat banada biraz pahalı geldi.. 4 ay önce 72A Mutlu akü aldım aracımdakini vermeden 150 TL ödedim..
ama 74A olduğu için biraz pahalı olabilir güle güle kullanın

Ya acelem vardı malüm YEŞİLKÖY herşey azda olsa pahalı eski aküyü istedi ama ev uzak gelsin alsın bide akü taşıyamam oraya netten bakıyorum delphi fiyatlarını bulamadım...

+ kutup başının değmesi imkansız o arkada kalıyo üstündede orjin bi kapak hatta kutu var değerse anca - değer onada bi hayvanın oturması lazım kaportayı yamultursa zaten aküyüde ben ona mante ederim heralde..

Son düzenleme:
Benim arkadaşımda yeni Delphi akü aldı. 60 A'lık 120 TL.

Yere kar düştü mü, havalar soğudu mu akü fiyatları yükselir.

Geri