akü isigi devir sorunu ve calısmaması yanı derdım buyuk yardım pls

ugurgenc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar benım 3 ay once aldıgım otomatık vıtes 2001 model tek kapı 95 binde corsam var aracım daha once bır cok kez tamır gordu beynıne kadar kurcalamıslar arabadakı sorunum aracımla 10 dakka yol aldıkdan sonra aku ısıgı yanıyor gostergeler calısmıyor hatta gostergeler yola devam ettıgımde 5 dakka da bır ınıp cıkıyo.ve arac d deyken yol almıyo devır calısıyo ama gaza bastım mı gıtmıyor hız ıbresı oynamıyo araba sankı bosta yada n deyken gaza basılan haldekı gıbı oluyo ve bazende stop edıyo ve tekrar calıstırmaya basladıgımda arabam en az 20 defa marsdan sonra calısıyo ama yıne aku ve gıtmeme sorunu devam edıyo ertesı gun yıne aynı 10 dakka bısey yok sonra aynı sorunlar devam bu neden kaynaklana bılır acaba

cevap yazıcak yada bı fıkrı olan yokmu arkadaslar:C

ya bu site yardımlasma sıtesı dıılmı kımse yardımcı olmucakmı

senın sorunun bıraz karısık. aracın tech2 ye baglanması şart. burdan yardımcı olmak ısterız ama kafanı karıstırabılırız en ıyısı bı cıhaza baglat

şarj dinamosu diycem ama beynine kadar kurcalandıysa daha önceden iyi bir opel servisi bularak işe başla anadolu yakasındamısın avrupa yakasımı tam semt olarak belirtirsen istanbuldaki arkadaşlar sana en yakın opel servisini önerirler

evet dogru sıtede oldugumu bılıyordum yardımlarınız ıcın saolun arkadaslar,ayrupa yakasındayım tech2 cihazına baglatma ıı olur sanırım umarım fıyatı cok dııldır ve bu baglamayı butun servısler yapar sanırım

tec2 si olan servis bakar sitedeki avrupa yakasında oturan arkadaşlar yönlendirirler usta konusunda

avrupa yakasında gercekten ısıne ıyı ozenen ve cok pali olmayan tanıdıklarınız varmı acaba?

sitede de var avrupa yakasında servisi olanlar,
inşallah büyük bişey çıkmaz
D deyken gitmemesi ürkütücü

vallahi bende 1 aydır ıyı bı servıs arıyorum ve neresını gostercegımı bılmıyorum eger buyuk bı sey cıkarsa vay halıme

Geri