akü için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crskrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni konu açmak istemedim....Bende daha yeni akü aldım araştırmalar sonucu mutlu ağır bastı....arabam marş etmiyor etsede yarıda kesiyor bir kaç marş sonra marş da etmiyordu...birinin aküden çektik bastık çalıştı...işte dediğim gibi yeni akü aldım hala daha sorun devam ediyor araba çalışmıyor...bir opel kullanıcısı yeni aküyü program ile araca tanıtmanız gerek felan dedi sizce sorun ne aracım astra h...gerekirse yeni konu açabilirim teşekkürler
bence snın sarj dınamosunda dıyotlarda sorunun olabılır benım görüşüm o ama yınede bı ustaya göster

Mutlu al 2 tane arabamdada var hiç bi sorun çıkarmadı.

mutlu veya ac-delco ikiside iyi benim arabada ac-delco var 2 sene oldu tık demedi

Uğur GARDİYAN

mutlu akü gercekten cok iyi. hic sorun cıkarmıyor tavsiye ederim

evt bu sabah aküyü yeniledim mutlu akü satan bir usta çelik aküda mutlunun dedı arada 25 tl fark oldugunu söledi bnde çelik akü aldım ama 60 amper bir sorun olustrumaz inş önceki 45 amperdi 3 yıl garanti verrdi aküye fikirleriniz için teşekkür ederım arkadaslar

evt bu sabah aküyü yeniledim mutlu akü satan bir usta çelik aküda mutlunun dedı arada 25 tl fark oldugunu söledi bnde çelik akü aldım ama 60 amper bir sorun olustrumaz inş önceki 45 amperdi 3 yıl garanti verrdi aküye fikirleriniz için teşekkür ederım arkadaslar
hayırlı olsun celık akude ıyıdır 60 amper olması daha ıyı benımde 70 amper bende mutlu alıcam ogrendım 3 yıl garantılıymış ;)

aküde tek aldığım acdelco dur. tüm aküler bir yana acdelco bir yana problemsiz ve 3 yıl garantisi var. ben ortalama 12 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.

ben bugün İnci nin yurt dışına ithal ettiği daha sonrada Türkiye pazarına verdiği hugle modelini 85 TL ye aldım. Ama eski akü "acdelco" (oda orjinal değildi) 60 amper ve 300 CC'di. Bu CCS ilk kalkıştaki akım gücünü gösterir. Aldığım yeni akü 60 amper di ama kaputu kapatamadım! (mecburen 50 amper olanı aldım).yüksek geldi Astra confort (2001 model) model kasa sahipleri dikkat etsin derim... Ayrıca yeni akü alacaklar amper önemli olsada ilk kalkış gücünde çektiği akıma dikkat etsin ve teyp kodlarını hazır bulundurun.!

arkadaşlar,arabam 2005 astra cosmo aküsü hiç değişmedi.akünün kaç amper olduğunu bilmiyorum ama yeni akünün amperini yüksek alsam araca faydası olur mu?aracın akü yerine sığar mı?2005 3 ocak çıkışlı arabam

Geri