Akü değiştirme tecrübesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hızlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hızlı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
4 gün önce sabah çalıştırdığım arabamı kısa bir süre sonra parkettiğim yerde çalıştıramadım. Akü bitmiş . Bence çok ilginç sabah çalışmıştı çünkü, böyle akü bitermi? 60Ah Mutlu taktırdım 130TL . İlk anda sol ön cam problemli çalıştı açıp kapatırken uzun süreli basılıp bırakılınca ilerlemeye devam etmiyordu. Bunun çözümü için kapatırken kapandıktan sonra da basılı tutmak gerekiyormuş , yaptım düzeldi. Teyp kodunu da girdim. Fakat ilk gün problemli çalıştı klima açıkken sık sık stop etti, direksiyon belirgin bir şekilde ağırdı. Akücü düzelir dedi. Gerçekten bir süre sonra ( yaklaşık 20 km. ) düzeldi. Ertesi günden itibaren sorunsuz kullanıyorum.

hadi geçmiş olsun ama 20 km yetmez devirli bir vaziyette en az 100 km kullanırsan akün tam şarj noktasına gelir ondan sonra sorun olmaz iyi günler

Aküler yaklaşık 4-5 yılda bir yenilenmesi gerekir eğer zamanı geldiyse seni üzmeden değiştirmeni tavsiye ederim.

Birde değiştirirken önce arabanın kitapcığını bul. Her araç için aynımı bilmiyorum ama annemin arabasnın aküsünü değiştirdiğimizde radyo tekrar çalışmak için kod istedi. kodu bulana kadar göbeğimiz çatladı. :D

Geri