akü bzuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hiko79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allahtan fazla iş acmadı başıma neyse ki cabuk farketik bide anlamasam daha neler acardı acaba başıma

geçmiş olsun şarj dinamonuda kontrol ettirin bence... saygılar...

Ben auto shoptan delphi yi 120 aldın eskisini bırakınca 10 ytl iskonto yapıyolar 110 geliyor

eger mutlu degılse kesınlıkle almayın sıradan aku sorun cıkartabılır
mutludan daha kalıtelı akulerde var sadece mutluya baglı kalmka zorunda degılsın. hem garantı suresıde daha uzun

asıl soru akü neden bitti, muhtemelen şarj dinamosuda bakım isteyecektir,

akü bitmedi icindeki iki gözu kesmiş calışmıyor ve akünün voltajı düşyormuş
12 den 8 volta serviste öyle söylediler işık normal yeşil yanyordu gene ölcünce 8 vol gösterdi alet zate

Benim konuya bak istesen
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=28066&highlight=ak%FC+tavsiyesi

60AH Dephi aldım Mutlu dan daha kaliteli dediler.

Fiyat: 100-YTL

2_1.jpg

Son düzenleme:
delphin iyidir kuru akü aldın herhalde benim orjinalde kuru aküydü geçen sene değiştirdim gayette memnunum çakmak işin piri çorluda bile adı geçince orası iyiymiş diyolar

mutludan daha kalıtelı akulerde var sadece mutluya baglı kalmka zorunda degılsın. hem garantı suresıde daha uzun
Aynen katılıyorum Çelik akü gibi,boş zamanlarımda sanayideki arkadaşların yanına takılıyorum ve çok methediyorlar.Satmadığı halde arabasında kullanan bile gördüm.Benim akü mefta olunca alıp bakacam.Övünen markalarıda gördük,eniyi marka sorun çıkartmamış markadır bence.

Son düzenleme:
daha birkaç gün önce bende aynı sorunu yaşadım 55 amperlik aküyü 150 ytl verdi servis.daha birde işçilik alacaklardı...

Geri