Akü boşalması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan msevg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

msevg

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi günler arkadaşlar benim bir opel astra aracım var ve bununla ilgili bir sorun yaşıyorum size bununla ilgili bir soru sormak istiyorum. Yazın aracımı 2 hafta çalıştırmamıştım daha sonra çalıştırmak için marşa bastığımda çalışmadı ve akünün bittiğini anladım. Aküyü değiştirdim ve daha sonra böyle bi sorun yaşamadım taki geçen haftaya kadar yine aracımı iki hafta çalıştırmadım ve aynı sorun akü yine bitmişti :mad: sizce bu sorunun sebebi ne olabilir başına gelen arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Düzenli olarak kullanılıyorsa 2 hafta da zayıflasa bile tamamen boşalmaması gerekir. Aksi bir durum varsa ekstra elektrik çekecek alarm , ses sistemi vs. gibi donanımların kontrolü yapılması gerek. Herhangi bir elektrikçi kaçak olup olmadığını kısa sürede anlayabilir.

araçta ses sistemi alarm gibi sonradan takılan bir sistem yok.

oto cam kaldırma filan yapıldımı sonradan

hayır hepsi orjinal.

lpg varmı peki? yada akünün kutup başlarına bağlanmış herhangibir ilave ince kablo?

Evet lpg var ama kutup başına herhangi bi kablo bağlımı bilmiyorum dikkat etmedim hiç ama olmaması lazım diye düşünüyorum

Sen bir kaçak kontrolü yaptır. Zaten fazla enerji çeken bir ekipman varsa hemen farkedilir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri