akü boşalması .yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan u555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

u555

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
94 model astra gl si aracım gece farlarını açık unutmuşum sabah bastım tık yok.
Acaba vurdurarak çalıştırırsam bi sorun oluşurmu.
Başka bi araçtan takviye yaparsam bi şey olur mu
Teyp safe moda geçermi geçerse kodu yok 2. el aldığım için bu kodo nasıl bulurum .

Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler

Dostum akü bitmişse teybin zaten mecburen code isteyecektir. Vurdurmanı tavsiye etmem. Başka bir araçtan takviye yaptır. Şarj makinesi olan tanıdığın varsa şarj ettir.

94 model astra gl si aracım gece farlarını açık unutmuşum sabah bastım tık yok.
Acaba vurdurarak çalıştırırsam bi sorun oluşurmu.
Başka bi araçtan takviye yaparsam bi şey olur mu
Teyp safe moda geçermi geçerse kodu yok 2. el aldığım için bu kodo nasıl bulurum .

Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler
En doğrusu başka bi araçtan takviye yapmak. Düşük viteste orta devirlerde arabayla dolaş akü daha çabuk toparlar.

Arabayı vurdurarak çalıştırmayın zira zaten çalışabileceğini de sanmıyorum. Bu durum marş dinamonuzun burçlarınada zarar verebilir. En doğru hareket başka bir araçtan takviye almak olacaktır. Akü tamamen bitmez bu sebeple teyp için kod gerekmez yinede böyle bir sorun çıkarsa (kod sizde mevcut değil ise) bu konuda size ancak yetkili servis yardım edebilir. Çoğu yetkili servis bunun için ücret almaz alırsa da cüzi bir rakam olur.

Başka Bir Aracin Akü Takfiyesiyle çaliştirmak Mantikli. Vurdurarak çaliştirmanin Zarari Büyük.
Teybin Koduna Gelince Internetten Teybinin Marka Ve Modelini Girerek Arama Yaptir örneğin (sony 2010 Safe Mod Kodlari) Gibi Bir Bilgiye Ulaşacağina Eminim

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Arabayı vurdurarak çalıştırmayın zira zaten çalışabileceğini de sanmıyorum. Bu durum marş dinamonuzun burçlarınada zarar verebilir. En doğru hareket başka bir araçtan takviye almak olacaktır. Akü tamamen bitmez bu sebeple teyp için kod gerekmez yinede böyle bir sorun çıkarsa (kod sizde mevcut değil ise) bu konuda size ancak yetkili servis yardım edebilir. Çoğu yetkili servis bunun için ücret almaz alırsa da cüzi bir rakam olur.
dinomo burçlarıyla alakası yok. iyi vurduruldugu zaman hiçbirsey olmaz anında çalısır.

Geri