aku acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurgenc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugurgenc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2001 model otomatik aracımın yaklasık 1 yıllık olan aku anıden bıttı ama 4 lu lambasının oldugu yerde ısık az da olsa yanıp sonuyo ve sanırım sabaha kadar calıstıgı ıcın sanırım akuyu bıtırmıs acıkcası ılgınc bısey arac calısmıo ama o lamba ve azda olsa 4 lu sesi cikario bu nedir arkadaslar anlamadım...

İlğinç olan bişey yok.
Akün boşalmış
4 tane ampülün çektiği akım ile marş motorunun çektiği akımı kıyaslama.

2001 model otomatik aracımın yaklasık 1 yıllık olan aku anıden bıttı ama 4 lu lambasının oldugu yerde ısık az da olsa yanıp sonuyo ve sanırım sabaha kadar calıstıgı ıcın sanırım akuyu bıtırmıs acıkcası ılgınc bısey arac calısmıo ama o lamba ve azda olsa 4 lu sesi cikario bu nedir arkadaslar anlamadım...

Aküyün suyunu kontrol ettir ve şarja bağlatmayı dene.

bence akü bitmiş de şarja bağlatma önümüz kış arkadaşım yarın binersin tak çalışmaz paraya kıy 72 a bir akü al yanlış hatırlamıyorsam inci akü 130 ytl idi pazarlıklan 120 olabilir belki

4 lü sabaha kadar açık kaldıysa bencede garipsenecek bir durum yok..
geçmiş olsun

Benim de akü bittiğinden marş basmıyordu ama cd çalar, farlar hepsi çalışıyordu. Akünün suyu azalmış dediler su ekleyip şarja bağladılar ama işe yaramadı. Yeni akü aldım 72 a mutlu akü 150 ytl sorun kalmadı. Araştırırsan daha uygun fiyata bulabilirsin belki. Geçmiş olsun

bence akü bitmiş de şarja bağlatma önümüz kış arkadaşım yarın binersin tak çalışmaz paraya kıy 72 a bir akü al yanlış hatırlamıyorsam inci akü 130 ytl idi pazarlıklan 120 olabilir belki

Hemen aküyü değiştirmemek lazım bence. Alalı 1 yıl oldu diyor. Önce biraz araba şarj etsin sonra ölçüm yaptırmalı bence. Eğer durum kötüyse o zaman değiştir aküyü. Bende de aynı durum oldu. Arabayı takviye kablosuyla çalıştırıp elektrikçiye gidene kadar şarj olunca akü normale döndü. Zaten elektrikçide ölçtü akü dolu dedi. Bu arada aküyü alalı 3 yıl oldu.

Benim aracın aküsüde sanki zayıflamış gibiydi bende bugün şarj ettirdim,biraz kullanacağım bakalım eskisi gibi olacakmı eğer olmazsa yeni almayı düşünüyorum.Gerçi benim aküyü(Mutlu 72 Ah) alalı yaklaşık 4 yıl olacak nerdeyse ömrünü doldurmuş.Yenisi de Realde 190 Ytl.

aküler 2 yıl garantili olur garanti kapsamında değiştir derim ben.

iyide hepiniz aküyü değiştir diyosunuz
Adamın aküsünde sorun yokki.
Dörtüleri açık brakmış akü boşalşmış okadar.
Akünün boşlaması bitmesi anlamına gelmez.
Tekrar şarj olunca eskisi gibi olur. Zaten kaçgün geçti çoktan hallolmuştur sorun..

Geri