aksam xenonlari yakmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sıhhıye köprüsünün orada kaldırımda yürüyorum kaldırımın yanına bi tane E270 CDİ parketmiş taksici geldi önüne girecek biraz fazla yaklaştı araba kornaya bastı taksici iyice yaklaştı mercedes e ön tarafına park etmek için bu seferde mercedes uzunlarla birlikte sisleri yaktı taksiciye ve araba bunları yaparken içinde kimse yoktu ağzım 5 karış açık kalmıştı sadece follow me home olsa neyse adamlar aşmışlar kendilerini

Bir zamanların efsane dizisi kara şimsek ten örnekler ;)

Ceyhun, senin meseleyi sordum, cumartesi hallettirebiliriz.. ücretsiz

numaram halen duruyorsa beni ara

istiyom ama benim arabayi kobay olarak kullanmayacaksiniz dimi

arkaşlar sistemin çalışması çok basit. anlatayım.alarm olan araçlarda çam kaldırma modülüne röle bağlanıyor. araçtan inip kapıları kitlediğinizde cam kaldırma modülü devreye giriyor bu sürede aydınlatma sistemi devreye giriyor.basit

Söylediğiniz fonksiyonun adı "Leaving home" olarak geçiyor. VW grubunun araçlarında var kapı açma tuşuna 2.ci kez basınca farlar yanmaya başlıyor, sensörlü değil. Follow me home araçtan indiğinizdeki farlar sizin uzaklaşmanız için bir süre daha yanık kalmasına verdikleri ad. Astrada kapıyı açınca plaka ışıkları yanar, belki sis farlarına da kumanda etmesini sağlayacak birşeyler yapılabilir. Farların hepsinin yanıp sönmesini beyin tarafından kontrol edildiği için fazla kurcalamak pek iyi olmayabilir. Konuyu da başka yerlerde aynen açmışsın, yarısını oraya yazdım birleştirip okursun, eğlenceli olurmu?

Ceyhun, zamanlama devreni hazırlattım. cumartesi montajda görüşürüz. artık kapı açma düğmene bastığında senin de xenonların yanacak :)

sıhhıye köprüsünün orada kaldırımda yürüyorum kaldırımın yanına bi tane E270 CDİ parketmiş taksici geldi önüne girecek biraz fazla yaklaştı araba kornaya bastı taksici iyice yaklaştı mercedes e ön tarafına park etmek için bu seferde mercedes uzunlarla birlikte sisleri yaktı taksiciye ve araba bunları yaparken içinde kimse yoktu ağzım 5 karış açık kalmıştı sadece follow me home olsa neyse adamlar aşmışlar kendilerini
kardeş mercedesin plakasını aldınmı bilmeden bir yerde önüne yada arkasına fazla yaklaşırız araba bide bizi dövmeye falan kalkar. mercedes kesin TÜRKİYE için üretmiştir o aracı ÖNCE UYAR DİNLEMEZSE DÖV. sensörlü mercedes:p :p :p

Söylediğiniz fonksiyonun adı "Leaving home" olarak geçiyor. VW grubunun araçlarında var kapı açma tuşuna 2.ci kez basınca farlar yanmaya başlıyor, sensörlü değil. Follow me home araçtan indiğinizdeki farlar sizin uzaklaşmanız için bir süre daha yanık kalmasına verdikleri ad. Astrada kapıyı açınca plaka ışıkları yanar, belki sis farlarına da kumanda etmesini sağlayacak birşeyler yapılabilir. Farların hepsinin yanıp sönmesini beyin tarafından kontrol edildiği için fazla kurcalamak pek iyi olmayabilir. Konuyu da başka yerlerde aynen açmışsın, yarısını oraya yazdım birleştirip okursun, eğlenceli olurmu?

acamazmayim bi sakincasimi var ???

yoo sinir diil saskinlik var.. :S
eglenceli olurmu fln yazmis..
konuyu anlamadim

Geri