Akşam Şarampole Uçuyordum

Geçmiş olsun.

Akşam eve giderken başımdan geçenleri aktarmak istedim

Bir defasında kamyon lastiği üzerime geliyordu zor yırttım işi.
Ama bu seferki daha kötüydü
Saat 18:30 civarı 90 km hızla seyir ediyordum ve karşı şeritten ters istikametten bir çimento mikseri hızla geliyordu.
Çimento mikserinde kurumuş çimentolar temizlenmemiş olsa gerek futbol topu büyüklüğünde parçalanmadan gelen bir çimento kitlesi hızla bana doğru geliyordu.Ya ön camdan içeri girecek yada bir yerlere vuracaktı.
Kurtarırım diye hızımı biraz yükselttim ve sağa kaçmaya çalıştım.Araç mıcıra kapıldı ve kaymaya başladı ve inanırmısınız o büyük çimento kitlesi sol ön kapının göbeğine isabet etti.
Şarampole düşmeye 20-25 cm falan kalmıştı fakat kapının durumu iyi değil.Orjinalliği bozulacak şimdi

Ama olsun Allaha şükür bizim orjinalliğimiz bozulmadı.
Malesef memleketimizde sorumsuz insanlar ve şirketler çok. Herkes kendi derdinde, karşısındakini düşünen yok. Uzun yolculuklarımın çoğunu zorunlu olarak akşam vakti yaparım. Karşıdan gelen araçların ayarsız, bir çoğunun kullandığı 100 watlık kısa farlarından, sahte zenox farlardan, hiç gereği yokken pırıl pırıl havalarda yakılan sis lambalarından gına geldi. Ben herhangi bir şekilde önümü iyi göreyim de diğerleri ne yaparsa yapsın mantığı. Sizi gerçekten Allah korumuş. Japonya'da inşaat harfıyatı yapan kamyonların lastikleri yıkanmadan inşaat sahasından karayoluna çıkarılmadığına dair bir haber okumuştum. Hemen aklıma yaşadığım kent geldi, içim burkuldu. Tekeri fırlayan, freni patlayan, rotu çıkan araçlar yollarımızda çırıt atıyor. Tesadüfen yaşıyoruz.

geçmişolsun kaarrrddddeeşşşşş

tekrar geçmiş olsun allah başka kaza bela göstermesin.

geçmiş olsun.

Ama olsun Allaha şükür bizim orjinalliğimiz bozulmadı.

:kop: :kop: :kop: :kop:

ölümle burun buruna gelince arabayı düşünmüyo insan.. normalde ufacık çizik olsa o gün yimah yiyemiyoruz ama bu iş böle işte.. geçmiş olsun

cavat gecmıs olsun

Kamyoncular Ve Tircilarin Yüzde 25 I Kadar Araç Kullanabilsek Türkiyede Trafik Kazasi Olmaz %25 I Kadar Diyorum...

geçmiş olsun benzer bir olayı ben de yaşadım geçtiğimiz yıl fırlayan parça yaptığım fren sonucu önüme düştü üstünden geçerken alt motor korumasını parçaladı çimento kamyonu görünce içim bi acaip olur hala geçmiş olsun

Geri