- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlığı okuyunca aracınızın başına kötü bir olay geldi zannettim. Aracınız çizildi veya darbe aldı zannettim. Böyle olmadığına sevindim. bravoomastra link' Alıntı:Teşekkürler arkadaşlar
siyah araba maşallah temizleyince 10 numarasildim karşısına geçtim keyifle sigara içtim
![]()
Allah korusun,zaten okulda çocuklar çizecek diye korkuyorum...harunhoca link' Alıntı:Başlığı okuyunca aracınızın başına kötü bir olay geldi zannettim. Aracınız çizildi veya darbe aldı zannettim. Böyle olmadığına sevindim. bravoo
Bu araba biraz hastalık galiba temizlemek silmek zevk veriyo bana,Eşimle bir gün papaz olucaz ama bakalım söylenip duruyo general_heheharunhoca link' Alıntı:Siyah araba iyidir bir onceki aracım siyahti ama hiçbir zaman simsiyah olamadı. En azından ben becerememistim. Size kolay gelsin.
BÖLENT link' Alıntı:Sinan resmini degistirmisin bende kim bu diyorum 011zaa
Siyah araba cok guzel parliyor massallah.
Meguiars nxt2
Baska tanimam.
Papaz olacak kiskanacak bir şey yok. Astra sevdası ayrı bir dünyadir.mastra link' Alıntı:Bu araba biraz hastalık galiba temizlemek silmek zevk veriyo bana,Eşimle bir gün papaz olucaz ama bakalım söylenip duruyo general_hehe
Metalik boya kadar parlamasada fabrikadan ciktigi gibi parlar kardesim meguiars nxt2 muhtesem bence.ozgun88 link' Alıntı:Maşallah el8nize sağlık Allah nazarlardan saklasın
Bülent abi ben de aynı ürünü be6az aracıma uygulamayı düşünüyorum yalnız renginden ötürü bir soru var aklımda hissedilir bir parlama olur mu?
BÖLENT link' Alıntı:Metalik boya kadar parlamasada fabrikadan ciktigi gibi parlar kardesim meguiars nxt2 muhtesem bence.