Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önceki aracımda boşluk ve yağ kaçağı(aks keçesi yuvasındandı) sebebiyle sol iç aks kafası ve aks değişmişti ve bunlar için şanzuman da inmişti bilginize...
ozaman ben boşa çalıştım serviste,tamirhanede,boşuna uğraşmışım,boş beleş vida söküp takmışım ...hiçbirşey öğrenmemişim..
ya bide bana anlatın ya şu olayı,aks keçesi ayrıdır,kaçak varsa içten değişir....
e arabaya binen herkes aks ın şanzımana bağlı olduğunuda biliyor oda tamam...
eski a3 1.8 le kaza yaptık kaldırıma çarptık..evimin dibindeydi,çekici çağırmadık ertesi gün aks ı kapının önünde kendim söktüm !!!! kiminde iki taraf ta frezelidir,poryayı gevşetir aksı porya tarafından söktükten sonra aks ı çekersin gelir...
a3 vidalıydı söktüm aldım vidaları götürdüm aks ı tornacıya aks tamir edildi,jant düzeltildi bir tanede dolu salıncak aldım çaktım kapının önünde bastım gittim rot a...
bilmeyende değil bilen arkadaşlara söylüyorum...aks keçesinde kaçak yoksa yağ kaçağı yoksa aks sökmeye şanzıman inmez...
ama evet baskı balata değişirken iniyor diye biliyorum doğrumu ?![]()