Araçların aerodinamik yapısı ile Savaş Abi noktayı koymuş oldu bence. Mantıklı duruyor. Yağmur suyunun temizlenmesi değil, çamurun temizlenmesi amaçlanıyor silecek koymakla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona kalırsa Renault 11 serilerinde bile var. Arka camında silecek olan araçların ortak noktası ya bagaj kapakları çok yatık (HB), ya da çok kısa.306 sedanda var,temprada var aklıma ilk gelenler
Palio'ların arka camları Vectra'larınkinden daha büyük olduğu için mi silecekli ?iyi hoş ta yagmur suyu gorusu engellemıyor manası mı cıkaracagız bundan ılla camın camur olmaması mı gerek arkadan akan trafıgı gormek ıcın yogun yagmurda kım goruyor merak edıyorum benım aracım sedan da degıl hb de değil ama silecek yapmıs adam ve ben cokca kullanıyorum cunkı arka akıs da en az ön kadar mühim ,bence sedanlara yapmama sebeplerı tamamen yukarıda yazdıgım şeyden camı uygun buyukluktekı her sedana yaparla bence zaten bazılarında oldugu da yazılmıs bunun parayla,muhendıslık olcumle falan alakası yok gibi tamamen camın ölçüsüyle alakalı hala ısrar edıyorum![]()
Buradaki asıl prensip aracın kendisinin yaptığı sprey etkisinden mümkün mertebe korunmak. Yoksa daha da derinlere inersek vatandaş bütün camlara silgi ister, sonuçta yağmurlu havalarda bütün camlar ıslanıyor, görüş zorlaşıyor.Sedanlarda cama çamur olaşmıyo deniliyo yandan geçen araçlar da mı sıçratmıyo ya da yağmur suyu görüşü engellemek için yeterli değil mi o neyle temizlencek?
iyi hoş ta yagmur suyu gorusu engellemıyor manası mı cıkaracagız bundan ılla camın camur olmaması mı gerek arkadan akan trafıgı gormek ıcın yogun yagmurda kım goruyor merak edıyorum benım aracım sedan da degıl hb de değil ama silecek yapmıs adam ve ben cokca kullanıyorum cunkı arka akıs da en az ön kadar mühim ,bence sedanlara yapmama sebeplerı tamamen yukarıda yazdıgım şeyden camı uygun buyukluktekı her sedana yaparla bence zaten bazılarında oldugu da yazılmıs bunun parayla,muhendıslık olcumle falan alakası yok gibi tamamen camın ölçüsüyle alakalı hala ısrar edıyorum![]()