- Konuyu Başlatan
arabayı devirsiz mi kullanıyorsun?
aracim otomatik vites. genelde sakin kullanirim. yeri geliyo 6 bin devir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arabayı devirsiz mi kullanıyorsun?
aracın eksozlarını kontrol ettir önce eksozlarda tıkanma varmı?
sizin sorununuzun cevabı içinde saklı kat iptali dediğiniz sorunlara yol açar.araç çok yakar.sensörleri bozar .devirde dalgalanma olur vseksozlara baktirdim. kat iptal yerinde bi susturucu var. diger susturucular yeni degismis..
sizin sorununuzun cevabı içinde saklı kat iptali dediğiniz sorunlara yol açar.araç çok yakar.sensörleri bozar .devirde dalgalanma olur vs
x20xev vectralarda alakası yok bu sölediklerinin... kat oksijen sensöründen sonra olduğu için ister sök ister git yenisini al... herşeye çok yakar denmeye başlandı kat iptali ile araba çok veya az yakmaz... ama çevreyi kirletirsiniz bunun yanında cebinizden 500-600 lira çıkmamış olur...sizin sorununuzun cevabı içinde saklı kat iptali dediğiniz sorunlara yol açar.araç çok yakar.sensörleri bozar .devirde dalgalanma olur vs
katsız 20.000 km yaptım .kat iptalinden sonra kötü koku horr horr ses düşük viteslerde performans kaybı.ayrıca araç 200 civarı yakıyordu şu an 150-180 arası yakıyor.yani 2 adet çıkma katalizör parası yemişim.şu an ses azaldı koku yok çekiş dört dörtlük ben katalitik konvertör takın derim.50-100 liralık bir susturucu hiçbirzaman kat ın görevini yapamaz.