Akis kestim. . =(

GTvectraGT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar;dün acil yola çiktim vectra b var yağmurluydu hava sonra balatalar diske sürttüğünü duydum ama acil olduğundan durmadim fren normald4e yariya gelmeden abs tak tak atardi ama tik yok vitesteyken debriyaja basmadan sonuna kadar bastim stop etmedi bugün sanayiye gidecektim gaz aldim benzinlikten çiktim araç 1.viteste kaldi hiz devir ibresi oynuyor ama yerimdeyim sonrasinda usta bulunduğum yere geldi sağ teker akis kesmiş dedi gerçektende öyle gördüm parçayi bide cok nadir milyonda bir olur dedi

sorum şu;
disk balata öldü bayaa sürtünmüş fakat amartsorler ve bilye rulman zarar görmüşmüdür çok acil yardimci olursaniz sevinirim

Yani sira çekici geldi araci yüklerden çalişmadi akü arada sikinti yapiyor denk geldi ve sağ arka teker el freni çekilmiş gibi kitledi sebebi nedir??

amartsorlerin zarar görecegini sanmam ama rulman sarmıs olabilir oda öle çok masraflı bi sorun değildir ama bi yerde tehlikeli Allah korusun ileri seviyelerde lastigi koparıp atar...

İlk kez bir Opel arabasının aks kestiğini duydum. Arkadan itişli bir araçta olabilir ama önden çekişli bir araçta bu durum birden bire ortaya çıkmaz ki, mutlaka önceden bazı belirtiler vermiştir. Hiç fark edemediniz mi?

İlk kez bir Opel arabasının aks kestiğini duydum. Arkadan itişli bir araçta olabilir ama önden çekişli bir araçta bu durum birden bire ortaya çıkmaz ki, mutlaka önceden bazı belirtiler vermiştir. Hiç fark edemediniz mi?
Hocam merhabalar, çukur, kaldırıma vs. vurma gibi darbe aldıysa olabiliyor.

Hocam merhabalar, çukur, kaldırıma vs. vurma gibi darbe aldıysa olabiliyor.
Taman işte mutlaka bu olaya neden olan bir şey vardır. Hasar gören aks araç yavaş hareket halinde iken en azından direksiyonun tam sağ veya sol dönüşlerinde özellikle de bu şekilde kalkış yapıldığında ses yapar

evet balatalar diske resmen yapıştı fren tutmaz oldu göstermeye giderken maalesefki trafiğin ortasında kıpırtadamadım bile bugun aldım tekrar arabamı rulman sarmıs bılyalar dagılmıs balata degıstı dısk tesvıye edıldı z rotu degıstı aks bası degıstı 370 lira masrafla orjnal parcalarla atlattık .. zaten mılyonda bır olur dedıler ... bırınızın basına gelırse aracın abs sı tum tekerlerı kıtlıyor bosta gaz verırsenız ses gelır korkmayın el frenı telı bırakmıyor sıkıntılı bır olay ama aklınızda bulunsun hemen kurtarıcıya basvrun zaman kaybıdır gerısı

Geri