forumda bi arkadaş vardı, zammı haber verince gece 11de iki arabayı götürüp doldurmuştum
o haber verir yine 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende aldım aynı haberi haftaya geliyor zam benim benzinliğe gittiğim yerdeki pompa başındaki adamlar ayaklı tüpraş![]()
zam oranlarıda doğru hatta sohbet sırasında arabayı satıyorum dedim dizel alıcam abi sakın satma bir sene sonra millet elindeki dizelleri satıcak dedi 2 seneye kalmaz eurodizel benzini geçicek dedi.. pompacının yalancısıyım ama adam ne dese hep tuttdu geçen zammıda ondan haber almışdım hatırlayanlar vardır iki gün önceden yazmışdım iki gün sonra zam var diye iki gün sonra zam gelmişdi![]()
![]()
bende aldım aynı haberi haftaya geliyor zam benim benzinliğe gittiğim yerdeki pompa başındaki adamlar ayaklı tüpraş![]()
zam oranlarıda doğru hatta sohbet sırasında arabayı satıyorum dedim dizel alıcam abi sakın satma bir sene sonra millet elindeki dizelleri satıcak dedi 2 seneye kalmaz eurodizel benzini geçicek dedi.. pompacının yalancısıyım ama adam ne dese hep tuttdu geçen zammıda ondan haber almışdım hatırlayanlar vardır iki gün önceden yazmışdım iki gün sonra zam var diye iki gün sonra zam gelmişdi![]()
![]()
Elinde asası varmıydı?Çok iyiymiş ya, baya güldüm, adam nostradamus soyundan galiba
![]()
Benzin - Dizel fiyatı bir olasada 5-6 lt arası yakan benzinli araç malesef çok zor..
Dizel araç malesef şimdiki tek çözüm.. Elektrikli araçta yılan hikayesi zaten..
Ben 2.0 lt 140 hp benzinli aracımdan opele geçtimgezmekten korkmuyorum artık
ama ben ayda 4bin km civarı yol yapıyorum benim için avantajlı olmasında bu yöndende pay var...
sizin olay zaten metro turizm olmuşmaşallah yılda rahat 50 bin km yapıyorsunuz size dizelden başka araç zaten paklamaz..
![]()