amann goy gıtsın raftan
benım hep fulltank 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar opelim net istanbul üyeleri bir kayık alın neden derseniz balıkı teknelerine özel vergisi düşük vergi satışı var artık millet huda tekneleri alıp onların üzerinden uygun yakıt alıyorlarr ama onlar da vergi mükellefi oluyorlarr
http://www.tumgazeteler.com/?a=786762
o zaman eski mercedes dizel yada herşey, yakan 2005 hyundai accent dizel 1.5 dizeller den almak gerekecek
Sınırda yaşamanın güzelliklerinden diyelim batı illerinden gelenler "devlet memurları" akaryakıt cennetine düştük deyip fulleyip fulleyip geziyorlar abi bende bu bilgiyi paylaştımBu sabah aldım 50 TL lik benzin. Çeyrek oldu arabam![]()
Öyle sanıyorumki küfürün adı günah artık, kendisi değil. Şu güzelim forumu katletmemek, forumdan uzaklaştırılmamak ve hatta insani tepki verebilmek adına küfür etmiyorum şuan. Yoksa öyle sağlam şeyler sayardımki...
Bu arada Ahmet Timur kardeşim. Senin yaptığınada ayıp derler![]()
Abi alemsin vallahiİçim gitti bir an kendimi tutamadım kınadım seni![]()
Birde arabama bakmaya gelip teste çıkanlarmı dersin, olduğu yerde soğuk aracı devir kesici aktif olana kadar kökleyenmi dersin. En son bu gün birisini tersledim. Böyle yapıp yapıp almıyorsunuz benzinin litresinden haberin varmı senin diye![]()