Akaryakit Zammi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sas_sas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla 3.81 den bır depo aldım. Hiçbir sıkıntı yok. Ucuz olmasının sebebı bayii usulü calısmadıklarından bayii karı litre fiyatından dusuyormus.

%70'i vergi bunun, yemişim domino etkisini,,, azaltın vergiyi bizde birey olarak değer verildiğimizi bilelim,,, geçen senelerde tv kanallarından biri amerika ile kıyaslıyodu oralardada 3.40 , 3.80 , 4.10 cent falan gösteriyodu, çok kızmıştım buna, resmen dalga geçmişlerdi, oysa oralarda benzin GALON olarak satılıyor bir galon 3.5 litreye denk diye tahmin ediyorum... hepinize selamlar,,

kedidir kedi

Önceki senelerde zamları mehter marşı yürüşü taktiği ile iki ileri bir geri
Yükseltirken yeni yöntem izmir marşı oldu.:(;)

Hay Allah'ım ya :mad:

Babamla dün konuşuyorduk mazot alıcam dedi iyi dedim,unutmuş bu gün kol gibi alacak mazotu :mad::mad::mad:

Arabam artık normal bile kullansam yazdan bu yana 2.5 krş fazla yakıyor hesabı kim yapacak bakalım :mad:

Son düzenleme:
allahtan suyla çalışan araba yok yoksa biz türkiyede susuzluktan ölürdük

Sedat öyle bi noktaya bastınki :D
dışarda 50krş a aldığımız yarım litrelik küçük su 10krş civarında maliyeti var (-ki bu su bazı yerlerde 1TL olarakta satılmakta)

Suyla çalışan araba baş gösterirse gerçekten yandık..

Sedat öyle bi noktaya bastınki :D
dışarda 50krş a aldığımız yarım litrelik küçük su 10krş civarında maliyeti var (-ki bu su bazı yerlerde 1TL olarakta satılmakta)

Suyla çalışan araba baş gösterirse gerçekten yandık..

Su felan degilde su internet hiz proteston kopardi beni valla helal olsun.

yahu deli oluyorum eskiden 1megabit internetm vardı ama yemin edebilirimki 4megabit dediklerinden daha rahattım ben..Google a bile girmesi 30 saniye süren bi bağlantım var..isyanlardayım

29.03.2011 Benzin Zammı

Arkadaşlar bu gece saat 00.00dan itibaren benzine 9krş zam , motorinde ise 5 kuruş indirim olacaktır. Bilginize.

Eskişehir için;95 oktan benzin 4.05'ten 4.14 tl'ye ;

eurodiesel;3.63'ten 3.58 tl'ye güncellenmiştir.

BP ; zammı ve indirimi fiyat listesinde güncellemiştir.Bakmak isteyenler için link;

http://www.bp.com/sectiongenericarticle.do?categoryId=4005313&contentId=56499

Son düzenleme:
Geri