Akaryakit Zammi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sas_sas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sas_sas

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Akaryakita yapilan zamlar konusunda hic bir tepkimiz olmayacak mi?

Dunyanin en pahali akaryakitini kullanan biz 'Turk koyun' lari sessiz kaldigimiz icindir ki, Dunya petrol fiyatlarinda ve Doviz kurunda herhangi bir artis yok iken Devlet elini yine cebimize sokmus bulunuyor.

Kazanandan alinmasi gereken vergilerin harcayanlardan alinmasi Devleti bu duruma dusurenlerin marifetlerinin bir neticesi degil midir?

Ben kendi adima bizi bu duruma dusurenleri protesto ediyor ve kiniyorum.
Ya siz??

dgru sylüyosun şu an bizm konumumuzda kendisi olsaydı ne düşünürdü acaba???

durmak yok yola devam

bırak tepkiyi burada tartışılmasından bile rahatsız olanlar çıkabiliyor onun için hiç birbirimizi üzmeyelim ve gayet normal olan bu zamları hoşgörülü karşılayalım !!!

Ayrıca benzin nasıl 2,10 ken 2,50 ken 3,10 a 3,50 ye de önce öfkelenip sonra alıştıysak buna da hatta gelecek zamlara da alışacağız hep öyle olmadı mı?

Bir de şu var dünya petrol piyasası ile Türkiye arasında kıyaslama yapmak ta doğru değil çünkü dünyada varil fiyatı artsa da düşse de Türkiye'de her zaman yükseliyor. Demek ki piyasa ile alakası yok neyle alakası var söyleyeyim tamamen siyasi iktadarların tutumlarıyla alakası var.

Herkesin mümkün değil yapamaz dedikleri sigara yasağını bile o kadar üzerine düşüp gerçekten benim bile tahmin edemediğim şekilde ısrarla takip eden siyasi iktidar isteseydi emin olun benzin fiyatlarını da olması gereken düzeye indirebilirdi ama mümkün değil tabii ki.

Çünkü seçim dönemlerinde kağıtlara, afişlere, naylonlara, vs.... kısacası sokaklara atılan trilyonlarca lira gider bir şekilde bir yerlerden çıkarılacak.

Son düzenleme:
icimize atip yutkunuyoruz ne diyelim...gazetelere bakiyorsun devlet akaryakit vergisi %65 diyor almanya %62 aliyor onlarda benzin 2,85tl bizde 4,00tl anlamiyorum o zaman aradaki 1,20 kimin cebinde??? pompaci agliyor rafinerici kodaman agliyor devlet agliyor... hadi hersey bir tarafa..kodaman ne diye agliyor onuda anlamadim almanlar 4000euro brut maas veriyor da kar yapiyor..yani herkez bir yalan ile bir digerine suc atiyor..araba satisi rekora gidiyor ekonomi almis basini rekora doymuyor,devlet vergi ssk pirimi toplayamiyor yetmiyor zengine af getiriyor,acisi yine bize...ne diyelim neyi tartisalim...tartissak konussak kalbler kiriliyor...
EN IYISI YUTKUNMAK susmak galiba:(

Birader 50 Tl YapsınlAR bardakla Alalım

Bu gidisle artık tüm arabalar insan gücüyle gidecek arkadan 2 kişi itecek 1 kişi direksiyona gececek yada eskiden oldugu gibi at arabalrına dönecez.

Bu gidisle artık tüm arabalar insan gücüyle gidecek arkadan 2 kişi itecek 1 kişi direksiyona gececek yada eskiden oldugu gibi at arabalrına dönecez.

eminim devlet yakında at arabasına da vergi çıkarır tek at ..tl çift at ...tl gibi.

eminim devlet yakında at arabasına da vergi çıkarır tek at ..tl çift at ...tl gibi.
:kop::kop::kop:
sakin ha siiiiisst! duymasinlar

Geri