Akaryakit Zammi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sas_sas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bu kacak benzin lpg fln nerden alacaz onu bulmalıyız bence

arkadaşlar en iyisi;
benzinin lt sini 10.00 tl
mazot lt :9.00
lpg yi de : 7.00 tl yapsınlarda arabaya binen ve binmeyen meydana çıksın
nedersiniz? :D
çok güzel olur biz birbirimizle kapışırken başkalarının cebi dolsun

ah Aziz nesin ah. nur içinde yat, mekanın cennet olur inşallah..

ya bu kacak benzin lpg fln nerden alacaz onu bulmalıyız bence

kaçak benzin olmazda ucuz lpg var bilen varsa yazı versin bir zahmet valla ucuza bir yer bulursam takıcam lpg yi son adımdan bir önceki adımdayım takdım takıcam ustamda hazır takıcağım kitde hazır prins adamla taksitte bile anlaşdım :D :D lpy yede karşı değilim ama arabaya kıyamıyorum :D ama biri dese ucuza istanbulda şurda lpg var hemen takıcam :D

yaw arabayı aldığımda ( 2006 mart ) benzin 2.750 idi... ne güzel günlermiş..

Benzin Bankasi kurmak lazim :))) ortak olurum harbi.. :))

kaçak benzin olmazda ucuz lpg var bilen varsa yazı versin bir zahmet valla ucuza bir yer bulursam takıcam lpg yi son adımdan bir önceki adımdayım takdım takıcam ustamda hazır takıcağım kitde hazır prins adamla taksitte bile anlaşdım :D :D lpy yede karşı değilim ama arabaya kıyamıyorum :D ama biri dese ucuza istanbulda şurda lpg var hemen takıcam :D
taak gitsin yaa..Parana yazık,benzine paramı yeter..Ben 100 - 100 bayılıyordum,lpg ye geçtim 30 -30 bayılıyorum,anlaşmışın da,kitte kaliteli.ver dumanı gitsin...

lpg sistemi azcık ucuz olsa taktırayım diyorum. ama 1500 ü bulur işlettirmesiyle kaliteli bir sistem :(

Lpg taktırdım rahatladım artık hıc ılgılendırmıyor benı zamlar :)

lpg sistemi azcık ucuz olsa taktırayım diyorum. ama 1500 ü bulur işlettirmesiyle kaliteli bir sistem :(
Mehmet kardeşim ben 6-7 ayda 18.000 km yaptım,çoktan amorti ettim sen de ne kadar sürede parasını kurtaracağını hesapla taktır.hem senin araban otomatik,iyi bütçe varmış sende:D

Geri