Akaryakıt Zamlarına Karşı İmza Toplama .!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cari açığın kepatmanın en kestirme kısa yolu Akaryakıt, elk, doğal gaz. araç ve emlak vergilerine zamdan geçiyor. Bu gelenek haline geldi diyebiliriz nasılki 1999 deprem geçici vergiler sabitlendiği gibi.
Lüks ithalatı durdursalar bu kadar milleti bezdirecek astronomik zamlara gerek kalmaz . Her nedense işin bu yönüyle basına yansıdığı çalışmalar yok. :(

İmza toplayalım ve yasal çerçevelerde gösteriler yapmasına yapalımda yukarıdaki mesajlardada belirtildiği gibi değişen bir şey olmayacak.:(

Yakın zamanda geçmiş hükümet başkanları Açık ve net olarak yollar yürümek ile aşımaz diye sölemedilermi.:confused:

Yolar aşınmadı amma sandık aşındırdı. Her çıkışın bir inişi vardır.:maden:

Devlet aldığını vermeeeeez...
Bakın haberlere dünyada doğal gaz çoktaaan düşmüş yani 3115 dolardan 2170 dolara..şimdi bu zam neyin nesi??? yani açığı yamama ama diyemiyorlar lafı evirip çevirip dolar mış yok pahalanmış...işler kötü para kalmadı memura zam veremedik..onun için namelerle işte pahalandı dolara endeksli gib laflarla uyutuyorlar bakın bunlar insanı kuş akıllı sanabilir ama 2008 de petrol 147 dolar idi ve benzin 2,90tl idi hadi dolar arttı onun için bugün petrol 123 dolar ama aradaki farka sayalım ki o kadar da olmadı bugün benzin 2.90 olmalı idi...yani bakın herşey çelişkili o ona top atıyor o ona ama devlet yediğini söylemiyor kıvırıyor...boşuna yazmayın inmeeez ama bineeeeerler..

Bakın ülke o kadar anlattıkları gibi güzel olsa memura zamı neden salladılar???
tepkiyi kış ayında doğal gaza zam yapsa idiler daha büyük olacaktı...onun için memur maaşınıda salladılar şimdi doğal gaza zam ki memura yapılanı verebilsinler...uyandınızmı??? yani ekonomi iyi imiş yok şuymuş buymuş ama devlet zenginden iş adamlarından almıyor onların zenginliği devlete para getirmiyor artı elin gavurundan(İMKB ye gelen dövizlerden sıcak para tabiri denenden) vergi almıyor sıcak para kaçmasın diye milletin kanını emdiriyorlar geriye sağımlık bizler kalıyoruz

Hükümetin vatandaşın istekleri doğrultusunda değiştirdiği tek bir karar göster ben bu adama ilk desteği vereceğim.

sende zaten degişmiyecek diyee hic tepki göstermee bakalım o zaman bindigimiz araclara binebılecekmıyız zaten olmıycak demeklee zaten olmazki anlayana(kusurabakmayın bıraz agır olabılır ama durum bu)

belki bir yararı dokunur diye düşünülüp neden kimse katılmıyor ?

yooook sadece burda degılll turkıyede kımse katılmazz bazı arkadaslarımız hatta abılerımız ablalarımız gıbı zaten olmazki diyoruz cunku bende zamanında radyo antenıne kurdela baglayalım dedım ama devletten önce forum sakınlerı vazgecırdı kazıktan memnun olan arkadaslara asıl böyle konular batar arkadaslar acmayalımmmm böyle konu lutfennnn herkez yedıgı kazıktan pardon zamdan memnunnnn!!! bizde inanc yook arkadsalar inanc kendimize bile güvenemıyoruz asıl devlet bızız ama kendımıze söz gecıremıyoruzkı dahaa devlet dedıgımız kendı sectıgımız baskanım dıye gezenlere söz gecırelım.........

yooook sadece burda degılll turkıyede kımse katılmazz bazı arkadaslarımız hatta abılerımız ablalarımız gıbı zaten olmazki diyoruz cunku bende zamanında radyo antenıne kurdela baglayalım dedım ama devletten önce forum sakınlerı vazgecırdı kazıktan memnun olan arkadaslara asıl böyle konular batar arkadaslar acmayalımmmm böyle konu lutfennnn herkez yedıgı kazıktan pardon zamdan memnunnnn!!! bizde inanc yook arkadsalar inanc kendimize bile güvenemıyoruz asıl devlet bızız ama kendımıze söz gecıremıyoruzkı dahaa devlet dedıgımız kendı sectıgımız baskanım dıye gezenlere söz gecırelım.........
Canım kardeşim gençsin, haksızlıklar karşısında isyan etmeni çok çok iyi anlıyorum ama unutma ki buradaki abilerin, ablaların bu ülkede senden çok daha önceleri hayata gözlerini açtılar. İçlerinden bazıları nice Demireller, Ecevitler, Özallar, Erbakanlar, Yılmazlar, Çillerler, Recep Tayyipler gördüler (aradaki hülle hükümetleri saymıyorum). Ben de senin yaşlarındayken Ankara sokaklarını az da olsa arşınladım, gün geldi " bırakın yürüsünler, yürümeyle yollar aşınmaz" diyen de oldu, gün geldi "kırın bellerini" diyen de. Ama hiçbir zaman sonuç değişmedi, bu yaşıma geldim tepkiler nedeniyle geri alınan zamlara denk gelmedim. Siyasilerimiz maalesef her türlü ekonomik krizde bana göre başarısızlar. Çok gerilere gitmeye hiç gerek yok. Daha bugün başbakanımız açıklama yaptı. Türkiye ekonomisi Çin'den sonra dünyadaki en büyük ikinci ekonomi olmuş (büyüme hızı olarak). İnanan inanır inanmayan inanmaz, ben ise cebime giren paraya bakarım. Benim cüzdanıma giren paranın alım gücü her geçen yıl biraz daha azalıyorsa o zaman benim nazarımda Türkiye ekonomisi büyümüyor, tam tersi küçülüyordur.
Yukarıda kısaca birşeyler yazarak birşeyler açıklamaya çalıştım. Sen de yorum yazarken biraz dikkat edersen güzel olur, herkesin aynı gemide olduğu bir yerde öyle kazık mazık gibi sıfatlar hiç hoş olmuyor :(.

sende zaten degişmiyecek diyee hic tepki göstermee bakalım o zaman bindigimiz araclara binebılecekmıyız zaten olmıycak demeklee zaten olmazki anlayana(kusurabakmayın bıraz agır olabılır ama durum bu)

O zaman alalım elimize silahları 80 darbesi öncesi gibi önümüze geleni vuralım sokakta.Ne dersin?O zaman işte bu ülkede birşeyler değişir.Adam resmen dedi.Hazmettire hazmettire istediklerimizi yapacağız diye.İmza mimza, hepsi dedekorkut masalı.Ha, iş tepki göstermeye gelince, biz gösterdiğimiz tepkiler yüzünden 4 defa göz altına alındık.Bu da anlayana.

...

Son düzenleme:
97 den öncesi için 8 yıllık temel eğitim şartı aranmayacakmış.97 den önce okul bitirenler efsunlanmışmı oluyo?

Geri