Akaryakıt Zamlarına Karşı İmza Toplama .!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hamdolsun 4+4+4 meclisten geçti tek eksiğimiz dindar gençlikti.benzin elektrik doğalgaz zammı önemli değil

ne alaka? birisi eğitim konusu birisi akaryakıt konusu...

bizim eğitim sistemi benzinle mi çalışıyor?

ayrıca zam; vergi güncellemesi mi yoksa dağıtıcı şirketlerin fiyat artışımı onu bile bilmiyorz.

ayrıca 4+4+4'ü savunmuyorum kesinlikle ve karşıyım. ama ortada bir doğru var ki din eğitimi seömeli ders oldu ve de iyi oldu. isteyen seçmez. demokrasi diye tutturanlara sözümdür.... isteyen seçer isteyen seçmez... demokrasi budur!

bizim toplumun içinde bulunduğu duruma kısaca : FATMAGÜL SENDROMU diyebiliriz...
hepimiz birer fatmagül olduk artık ...
hepimiz tecavüzcülerimize aşığız maalesef...:maden:

Son düzenleme:

ayrıca zam; vergi güncellemesi mi yoksa dağıtıcı şirketlerin fiyat artışımı onu bile bilmiyorz.

ayrıca 4+4+4'ü savunmuyorum kesinlikle ve karşıyım. ama ortada bir doğru var ki din eğitimi seömeli ders oldu ve de iyi oldu. isteyen seçmez. demokrasi diye tutturanlara sözümdür.... isteyen seçer isteyen seçmez... demokrasi budur!

Ben günlük olarak hem internetten hemde yazılı basından gündemi takip ediyorum.Ailemden gelen bir kültür.Mutlaka günde 1-2 saatimi gazete okumaya ayırırım.Yazılı yada internet.

Bir cümle yazmışsın zamların sebebini bilmiyoruz diye.Bizzat hükümet sözcüsü açıkladı: ''İhracat açığını kapatmak için akaryakıta zam yapıyoruz'' diye.Tabi bir çok basın kuruluşu aldığı emir doğrultusunda bunu yazamadı.Sanırım bu zammın nereden geldiğini bilmiyoruz kaosuna cevap olacaktır.

bizim toplumun içinde bulunduğu duruma kısaca : FATMAGÜL SENDROMU diyebiliriz...
:dil::dil: çok ii ya

İkisinin arasında bir kesişim kümesi oluşturmuş galiba kendince :)

konu zamlar hakında fikir alış verişi hakkında ama :) gerek yok bu tarz konuyu dağıtan yorumlara.. Gerçekten ya ne alaka, bencede saçma ve garip 4+4+4 meselesi ama bu yazılan daha garip, dindar gençlik :)

benim anlatmak istediğim sahte gündem yaratıp hararetli bir ortam oluşturup arkadan zamların gelmesi benzin elektrik doğalgaz bu ne yaa

Baskı altında kaldıkları için zam yapmışlar doğalgaz a :)
Benzinde ne baskı varsa artık.He hafta baskı var o zaman.Basa basa usanmadılar demek ki :mad:

hadi araba lüks ' e giriyor bunu anlıyorum da , elektrik ve doğalgaz mecburen kullanılması gereken doğal gereksinimler... Bu mecburi gereksinimlere zam gelmesinin yanı sıra daha trajik bir durum var ... Durmak yok , yola devam diyen hükümet bir daha ki secimlerde gene sandıkdan birinci cıkıcaktır... İşte en cok garip olan bu , millet olarak kanımız sıcak biraz , bizi öpeni biz seviyoruz :)

bence müjde ar ın filmi iffet teki sahne daha iyi oturur:D tabi şimdi teknoloji var , otomatik cam fazla sıkıştırabilir....

Geri