Akaryakıt Zamlarına Karşı İmza Toplama .!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adamlar sandık başında eline mühür verdikleri zaman düşünecektin. şimdi imza toplasan kaç yazar.

forum olarak topluca silivride alırız soluğu.

Silivriye gitmek sorun değil de, az önce alt yazı geçti, benzine yeni bir zam yolda.Kesin birşey söyleyemiyorum yarın bugün belli olur.

Akaryakıt zammnının ihracat açıklarını kapatmak amacıyla yapıldığını bizzat hükümet sözcüsü söylemişken, sence bunun bir etkisi olurmu?Amaç ortada ve ütopyalarla yaşamak olur bu.Keza defalarca protesto edildi çeşitli şekillerde kimse geri adım attımı?Atmadı.Şöyle söylim süper lotodan sana 50 trilyon çıkma ihtimali, imza kampanyasıyla hükümetin ihracat açığını kapatmak için yaptığı zamları geri çekme ihtimalinden en az 20 kat fazla :D

O zaman hep beraber Loto oynamaya gidelim. :D

O zaman hep beraber Loto oynamaya gidelim. :D

Daha mantıklı :) Aramızda para toplarız yüksek miktar kombinasyonda kazanma şansı yüksek olur :D

Doğru dürüst okuma yazma bilmeyen milletvekilleri vatandaşın yazılı taleplerini nasıl okuyacaklar ki? Google'dan milletvekilleri hangi okullardan mezun diye bir arama yapmaya kalktım sonuç:0. Oraya da el attılar galiba :).

Son düzenleme:
Elektriğe 8.1 zam gelmiş.Hayırlı olsun.:rakir:

hamdolsun 4+4+4 meclisten geçti tek eksiğimiz dindar gençlikti.benzin elektrik doğalgaz zammı önemli değil

Az önce biryerde okudum.Bülent Ecevit iktidarda iken benzin fiyatlarının 1 dolara endekslenmesini, bundan sonra da dolarla düşük yükselmesini teklif ettiğinde, itiraz edip muhalefet yapanlar şu anki iktidar partisinin kurucuları, bakanları milletvekilleri imiş.O zamanın isimleri ve şu anki konumları belli.PEki o zamanlar benzin fiyatının 1 dolara endekslenmesine karşı çıkanlar neden benzini 2 dolardan bile yüksek fiyatlara çıkardılar hayret birşey :)

Geri