Akaryakıt Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dgknaras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dgknaras

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi akşamlar.Ankara K.Esat da yaşıyorum.Geçen gün her zaman aldığım BP istasyonundan 95 Oktan benzin aldım ve motorun sesi değişti.Benzin istasyonumu değiltirmeye karar verdim.Shell Full Save İle V-Power arasındaki fark ne?Birde önerdiğiniz istasyon var mı?

Ynt:

Biri 95 biri 97 oktan

Ynt: Akaryakıt Önerisi

Hangisi 95?

Shell fuelsave kurşunsuz 95 diye biliyorum

Ynt:

Full save 95 v power 97

Nitro+ var artık Shellde V-Power yerine, içerisinde katkılı 95 oktan benzin var, ama pompacılara sorarsanız; bu 97 (97 oktan değil) performanslı araçlara bunu öneriyoruz derler. Ben 2 depo kullandım ne yakıta ne de performansa etkisini gördüm, tek farkettiğim benzin yanmamak için direniyor sanki :)

opet 95 satıyor artık sadece... 97 yalan arkadaşlar o eskidendi shell de vardı adını unuttum bilen varsa hatırlatsın 2 sene önce nitroya çevirdiler adını yalan oldu... Bu arada oktan değerini artırmak isterseniz depoya etil alkol ekleyin çok meraklıysanız :D

Opet 95 alın geçin kısacası ama esatta yok bildiğim kadarıyla..

Evet.Bu çevrede bi BP var birde SHELL  başka benzin istasyonu istersem oraya gitmek içinde 1 ltre yakcam.

dgknaraa link' Alıntı:
Evet.Bu çevrede bi BP var birde SHELL  başka benzin istasyonu istersem oraya gitmek içinde 1 ltre yakcam.

genelde dolmuş taksiler ordaki shellden alıyor.. Bende bp yi sevmiyordum esatta otururken

Geri