airbrush hakkında

predator001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
tabancaları ve malzemeleri için fiyat ve kalite araştırması yapıyorum şu anda yakında bu işe gireceğim evde bişeyler yapıjam kendimce . daha önce oto boyada çalışptım evde yaglı boya resimde yapıyorum sanırım bu iki özelliğimi birleştrip airbrush yapmam gerek en azından denemem gerek.

sizin bu airbrush kosunda fikir ve görüşlerinizi alabilirmiyim arkadaşlar.

linke tıklayıp yapılmış çalışmalara bakabilirsiniz.
http://www.airbrush.com.au/custom.shtml

valla kardeş yapabilirsen hic durma pıyasayı rahatlatmiş olursun bıraz izmirde bi kişi yapıyo bunu adını unuttum ama soy adı şekre idi kople arabayı yapmak ıcın 10.000 $ ıstıyo.becerım var dıyosan benım on kaput feda olsun sana deneyebılırsın :)

valla kardeş yapabilirsen hic durma pıyasayı rahatlatmiş olursun bıraz izmirde bi kişi yapıyo bunu adını unuttum ama soy adı şekre idi kople arabayı yapmak ıcın 10.000 $ ıstıyo.becerım var dıyosan benım on kaput feda olsun sana deneyebılırsın :)

İzmir deki Coşkun Şakre adamın çok güzel çalışmaları var bitane vectra C ye yapmıştı çok hoşuma gitmişti.

İzmir deki Coşkun Şakre adamın çok güzel çalışmaları var bitane vectra C ye yapmıştı çok hoşuma gitmişti.
evet dostum coşkun şekre. coşkun ısmınıde nasıl unutuyosam :)

10 tane kaputa gerek yok dostum 1kaput yeter yanlış bişşey oldumu zımparalar zımparalar boyarız sadece kaputun kalınlıgı artar biraz:) ama hiç çürümez:)

şaka bi yana elimde bi adet astra g kaputu var ona bişeyler yapıjam senin istediğin gibi bişeyler yapayım istersen beğenmesende kendi arabama takarım. sen nasıl bişey istiyosun?

Geri