airbag tarafında esrarengiz tın-tın sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan otto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
önceki açılmışkonuyu okudum aynen dediği gibi saat sesi gibi yay sesi gibi
peki nerede bu depo havalandırma pompası torpidoyumu sökeceğiz yoksa motor kaputundanmı ulaşacağız?

walla bahsettiğin nasıl bir ses tam anlayamadım ama aynı ses bendende geliyodu... dinledim yolada giderken sağı solu tuttum ve göğüste ön camın dibindeki havalandırma kanalının çıtasından geldiğini keşfettim. yolcu tarafı en uç kısmına bastırınca geçti... tırnağı kırılmış. mecburen yenisini aldım taktım şimdi ses gelmiyor.. istersen bi dene belki aynı şeyden bahsediyoruz :good:

Evet böyle sesler bazen öncamla göğüslüğün birleştiği yerden de gelebiliyor..Ben camla göğüslük arasına siyah musluk contası koyarak tıkırtıyı çözüyorum..

aracımda bazen yolcu airbag tarafında tın-tın diye bir ses geliyo ama herzaman değil genelde araba sıcakken bir ara geliyo ses geldikten sonra hemen çukurları aramaya başlıyorum yolda çukura düşeyimde sesin yerini iyice tespit edeyim diye ama çukura düşünce bazen geliyo bazen gelmiyo sonra kendiliğinden kesiliyo. bu sesin kaynağını bilen varmı acaba nereden olabilir
muhafaza varsa muhafazaya baktır eksozla teması yakın olabilir bu tür sesler genellikle o bölgeden gelir.

kataliti konvektöründen veya kayışların olduğu kısımdan gelebilir oralara iyice baktır manifoldu kontrol ettir. muhafaza yokmuş bu sesler bu tür yerlerden gelir.

Geri