Airbag takılmamışsa nerden anlarız?

knightrider

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçen gün direksiyonun ortasına bir bastırdım ki ne göreyim, orta kısım lömbür lümbür içeriye gidiyor.

Airbagli direksiyonun ortası taş gibi olmaz mı? Boşluğun ne işi var orada? Diğer airbagin olup olmadığını nerden anlayacağız...
Bşaka bi vectra bulsam bakacağım da yok etrafımda.

Sökmüşlerse airbag uyarısı vermez mi göstergede... Şaştım yahu.:confused:

Lambası yanıp sönebilir.
Programlamdan kapatılabilir.
OP-COM un varsa bagayıp tanımlı olup opmadığına bakabilirsin.
Tanımlı olsa bile airbag beynini kandırmak için fişek direncine yakın ampül bağlanmış olabilir.

benimkide içeriye doğru giriyor bariz bir şekilde...
hava yastığı olmasa bile yağ müşürüne bağlıyorlarmış. bu durumda yağ lambasıyla birlikte hava yastığı lambasıda sönüyor :D beyin kandırılıyor yani :D

benimkide içeriye doğru giriyor bariz bir şekilde...
hava yastığı olmasa bile yağ müşürüne bağlıyorlarmış. bu durumda yağ lambasıyla birlikte hava yastığı lambasıda sönüyor :D beyin kandırılıyor yani :D
vay bee... adamları takdir etmek gerek o zaman, bu kadar basit bir yöntemm.

Lambası yanıp sönebilir.
Programlamdan kapatılabilir.
OP-COM un varsa bagayıp tanımlı olup opmadığına bakabilirsin.
Tanımlı olsa bile airbag beynini kandırmak için fişek direncine yakın ampül bağlanmış olabilir.
gidip bi baktıracaz desene cengiz abi...

Baktırıpta en kesin çözüm direksiyon kapagı 2 vida ile açılıyor.
Açıp bak. kafan rhat olsun
abi araba 2006 da çalınmış bir ara. kesin o ara götürdüler. bu arada o iki vida tam olarak nerde?

usta aracı alrıken servıste alete baglatmadın mı? bende bı pug 306 almıstımbaktırdım dısarda arac orjınaldı.. daha sonra servıse goturdum aldıktan sonra alete bagladılar kemer fıseklerı acıkmıs alttan ufak bı darbeden emnıyet kemerlerı acıkmıs... vıda dırkesıyonun arka tarafında duruyo ama bence servıse gotur baktır..

Geri