Airbag Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan es911
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende de aynı problem vardı koltuk altındaki soketi söküp tırnaklarını sıkıladılar bi daha yanmadı

aynı durumla karşı karşıyayım en mantıklısı koltuk altına bakayım bilgiler için teşekkürler

Arkadaşlar, Airbag beynine su kaçmış dediler, nasıl olur? nerdedir bu nasıl su kaçar? teşekkürler.

Süper cevap, biraz da açıklama yapabilir misiniz? Bu alet nerede durur, hani bilmediğim için. Forumu takip ettiğimden beri hiç bir şeye inanmıyorum, hep kuşku içindeyim.

Edit: Şimdi tekrar aradım, Usta "Söküldümü" demiş, ben "su döküldümü" anlamışım meğer. Anlıyacağınız durduk yerde masraf.

Son düzenleme:
sorun neki. su kaçmış dediler

Airbag ısığı yanıyordu 1 haftadır, bıraktım aracı. Usta ile akşamüstü telefon ile konuştuğumuzda, araca takviye yapıldımı, beyin söküldümü (Benim yanlış anladığım yer) vs demişti. Bende Sururi beyin mesajından sonra tekrar aradım, ne suyu vs dedim. Oda tekrar anlattı, başka bir beyin takmış, şimdilik sorun düzeldi dedi.

2001 model opel vectra b cdx aracım var. Sık sık airbag lambası yanıyor. Sürekli cihaza bağlayıp söndürüyorum.Direnç falan bağladılar ama çare olmadı. Başına bu sorun gelip de kalıcı çözüm bulan var mı?

slm koltuk altındaki airbag kablolarını düzenli bir şekilde koltuğun hareketine engel olmıcak şekilde elektirik bandı ile sabit bir yere bantla ben bu şekilde yaptım.

ya Arkadaslar tüm yorumları okudum benım de bir haftadır aırbag lambam yanıyor..

sürücü koltuğunun altından mı bahsediyoruz ?nasıl soketler var orda ? mümkünse resimli anlatacak kımse yok mu ?

Soketleri napmamız gerek ?

ya Arkadaslar tüm yorumları okudum benım de bir haftadır aırbag lambam yanıyor..

sürücü koltuğunun altından mı bahsediyoruz ?nasıl soketler var orda ? mümkünse resimli anlatacak kımse yok mu ?

Soketleri napmamız gerek ?

Kardeş eğilip koltun altına bakman yeterli zaten orda başka soket yok..bazen soketi söküp hiç bişey yapmadan tekrar taktığınızda bile sönüyo..denwmenizi önerim.geçici bi çözüm tabi...

Geri