Airbag Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan es911
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anlaşılan bizim yastıklarda bakım istiyor. 10 yılı geçtiği için, hele bi öğretmen olayım inş ALLAH ın izniyle yapacam hepsini tek tek.

bu belge bayağı yanıltıcı, hava yastıklarında basınçlı hava bulunmaz roket yakıtı olarakta kullanılan katı bir yakıt bulunur onun ateş almasıyla hava yastıkarı şişer

bu belge bayağı yanıltıcı, hava yastıklarında basınçlı hava bulunmaz roket yakıtı olarakta kullanılan katı bir yakıt bulunur onun ateş almasıyla hava yastıkarı şişer

Basınçlı hava değil, sıkıştırılmış gaz diye okudum.

basınçlı=sıkıştırılmış :)

bu arada bazı araçlara pil konmuş olabilir kaza anında elektrik hattı zarar görürse diye düşünülüp

Son düzenleme:
ilk hava yastıklı arabada fln vardır belki emre bey :) adamlar tanıtım sırasında herşeyi ganratiye almıştır

yok vazgeçtim o zaman airbagte tadilat yapacakken aküyü söküncede patlardı davalık olurlardı :)

Son düzenleme:
aynı sorun benim eski araçta da vardı. artık cihaza bağlatma parası vermekten bıkıp op-com almıştım. daha sonra koltuk altındaki soketteki kabloları kesip düz bağladım. sonrada op-comla sildim arızayı sorun bitti. cihazda söyler zaten yolcu veya sürücü yan hava yastık direnci yüksek die. baktırın bi isterseniz.

bir ara 2004 comfort c kasa vectra alacaktık vazgeçtik 2006 aldık. 2004 model de airbag ışığı yanıyordu satacak kişinin çocuğu koltukta zıplamış ondan sonra yanmaya başlamış yaptıracaktı

Geri