airbag lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semih24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

semih24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar,2-3 gündür arabamda (vectra-b) airbag lambası yanıyor.özel serviste söndürmeme rağmen yine yandı.usta airbağ ünitesinden kaynaklandığını söyledi.arıza kodu 31 hata veriyormuş.koltuk altındaki kablolardan kaynaklanma ihtimali varmı?dediğimde hayır diyor.sizce ne yapmalıyım.

slm. senin arabanın sorunu %95 koltuk altındaki kablodan veya emniyet kemerindeki bağlantıdan. Oto elektirikçeye götür 5-10 ytl.ye hallederler. Aynı sorun bendede olmuştu. Sorun koltuk altındaki kablo bağlantısındaymış.

arkadaşım aynısı bendede oldu ama arabam 2001 astraydı bende gitim ama özel servise deyil normal sanayide bir ustaya baktı koltuk altındaki skat fişlerinden kaynaklandığını dedi koltuk hareket edince oluyor genelde ileri geri gevşeme yapıyor büyütecek bir sorun deyil sen de haledebilirsin skat fişlerini sıkılaştır biraz tamamdır geçmiş olsun

yavuz kılıçaslan

ben tmm olarak bilmiyorumbukonuları ama inşfazla bisey yoktur

Benim sana tavsiyem güvenilir bir özel servise götür göster arızanın olabileceği yerler koltuk altı kablolar,airbag zembelek direksiyonun altında muhtemelen bir anlık temasızlık sorunu yaşadınız tech 2 ile kablo değerlerine bakıldığında nerde arıza olduğu görülür.ona göre müdahale edersiniz.

klasik sorun... en temizi o ışığı bilgisayarla tamamen iptal etmek :) ben defalarca söndürdüm fakat koltuğu oynattıkça zamanla tekrar yanıyo.

akünün önce (- )kutup başını sökün daha sonra diğerini sökün 10 dk bekleyin sonra tekrar takın ... teybin şifresini umarım biliyorsunuzdur

Geri