• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

air bag leri taktırayımmı???

RespecT' Alıntı:
o zaman neden bu arabaları alıyoruzki? Taktırmak daha akıllıca bence.
Açıkcası arabanın standartında olmak zorunda yoksa ekstradan para verip 4 airbag iken 6 olsun diye para vermem..

ya tabiki standart var.ama sonuçta takılı ve kullanımda durması herzaman iyidir.belki gün gelir parayla alamıyacaklarını geri kazandırır.e tabiki 6 lirada
extra vermek te ayrı bir konu.Birde arkadaşın cep durumunu bilmek lazım.
Ama paran varsa taktır kardeş.

abi tak tabi yaw can güvenliği önemli olan ama bide arabanın göğsünü nasıl yapıştıracaksın ywa uhuyla mı balley le mi satamazsın bidaa arabayı bence

RespecT' Alıntı:
ya tabiki standart var.ama sonuçta takılı ve kullanımda durması herzaman iyidir.belki gün gelir parayla alamıyacaklarını geri kazandırır.e tabiki 6 lirada
extra vermek te ayrı bir konu.Birde arkadaşın cep durumunu bilmek lazım.
Ama paran varsa taktır kardeş.
Tabii kardeş dediklerinde haklısın airbag şart ben ilk yazıyıı espiri namına yazmıstım..Hatta ankarada isen yardımcı olurum airbag yada kokpit için..

emniyet kemeri kullanmak airbag e ihtiyacı ortadan kaldırıyormu acaba ?
hayır
e o zaman taktırmak lazım keseyi zorlamıyorsa..her yonden lazım yani bence başkalarını bilemem nouma nın airbag sayesinde sıyrık almadan "tana gibi" bir kazadan pacayı kurtardıgını biliyorum şahsen

ilginize teşekkürler
ya benim parasal bi sıkıntım yok, ama konuştuğum servis o air bag tek başına değişmiyo dio, o ön konsol(yolcu tarafı) komple üst tarafı değişiyomuş, o üst parçada yurt dışından getirttiriyolarmış yani eskisi gibi görünmezse die korkuyorum, şahsen kaza anında airbag kafama açılıcağına gitti gösüme açıldı, hala göğüs kafesim ağrıyo yani ben pek bi fydasını görmedim diyebilirim,
ama sanırım taktırıcam, usta da bana airbag ışığını söndürsen bile araba eskisi gibi olmaz sorun çıkartır falan dedi bakalım heralde taktırıcam...

fastest89' Alıntı:
abii nezaman noolcağı belli olmaz senin ekonomik durumun nasıl bilmiyorum ama güvenlik ihmale gelmezz ben yenilerini taktır derim

:good: :good: aynı fikirdeyim şahsen:D

taktır bence güvenlik belki acılmasa kaburgaların kırılmaıstı

ne kadar sağlıklı olcak sonradan takılan airbag. dahası opelde çoğu zaman açılmıyo bile airbag. bence gereksiz..

Geri