ailem gsi merakımı anlamıyor tavsiye edebılecegınız bır sey varmı...?

biz hatuna bir külüstür alamadık millet minilerden bahsediyor garibanlık çok fena çokk :D

gecen forumda bır arkadaş gercek opelcı bmw alacak parası olan ama opele bınendır dedi ben o kavrama cok ıyı uyuyorum ve buna canı gonulden ınanıyorum ben gercek opel gsi tutkunuyum

benimki tamamaen duygusal :D

babam asırı modıfıyeyı sewvmez jant lastık hadı body kıt falan bıse demıyor eksoz bass sesı duydumu dellenıyo :kop:
kımse kımseyı anlamaz bosver orjınalı kalsın dıyor herkes bıse soluyo karman corman oluyo enıyısı kımseyı dınlememek :D

bende astramı ilk aldım eve geldim annem nerde bunu arka kapısı dedi.:eşim gayet hoş karşıladı sonra arabayı satmak zorunda kaldım .annem çok üzüldü keşke imkanın olsada satmsaydın falan dedi ama hala gönlümde bi gsi var bu astrada olabilir kadette de ......anlayana :D

hayaLimdeki tek araba AstraGSİ bi tane gsi olsun walla baska araba yüzü görmeyim :D

abi kymetini bil walla ayrı bi tutku astra gsi binmek allah kaza bela vermesin hayalimdeki tek araba baska bisi istemiom walla

öncelikle hayırlı olsun efsane gsi.anne baba o arabaya bindilerse ve sende hafif bir dokunduysan gaza anlamak istememeleri doğal bence:)

ahh ahh benımde kız istemiyo yaa istiyoda hızlı gidince istemiyo :)

ne arabalar var. demek onlara binseler ne olacak..

Geri