ailem gsi merakımı anlamıyor tavsiye edebılecegınız bır sey varmı...?

abdullah79

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
benı anlamıyorlar neden ya..........

babalar gelende hızlı araba sever ,
anneler ise oto merakını anlamaz
bence yapcak birsey yok

arabayı aldın birkere sevmeselerde alışacaklar çare yok :D

aynen oyle. al arabayı alışırlar.

benim arabayı da aldığımda bizim valide bana aynen şöyle dedi ala ala bunu mu aldın :D sonra aradan 1 hafta geçti yanıma geldi o kadar bakıyorum,bakıyorum da yollarda bundan 1 tane bile görmüyorum bu iyi mi kötü mü sen nerden buldun bunu :D kaç yaşına geldin tek kapı aracı ne yapacaksın ......vs.vs.
tam komedi ben de he anne heee bu özel özel sen anlamazsın diye takılıyorum her laf sokuşunda

bende de aynı problem var. en azından benim gibi orijinal haliyle egzoz, motor modifiyesi yapmadan sakin sakin kullanırsan belki ikna edebilirsin aileni. bu arada hayırlı olsun araban.

benim arabayı da aldığımda bizim valide bana aynen şöyle dedi ala ala bunu mu aldın :D sonra aradan 1 hafta geçti yanıma geldi o kadar bakıyorum,bakıyorum da yollarda bundan 1 tane bile görmüyorum bu iyi mi kötü mü sen nerden buldun bunu :D kaç yaşına geldin tek kapı aracı ne yapacaksın ......vs.vs.
tam komedi ben de he anne heee bu özel özel sen anlamazsın diye takılıyorum her laf sokuşunda

abi valideyide üye yapalım :D

Valla benim babama kalsa opel olsunda ne olursa olsun :D

Bu hız olayı yüzünden babamda benim bertone almama karşı çıktı:( çok hızlı arabadır o diye:D

Geri