Kapılma rüzgarina sende aldanırsın!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benzer bi olay benim başıma gelmişti.kurtköy viaporta gitmiştim arkadaşım yanına çıktık birazda arkadaşın evinde takıldık gece saat 2 gibi eve dönüyorum sol şeritten 120 gibi bi süratle giderken arkamdan 2 kere sellektör geldi çekildim beyaz bi cooper baya bi süratliydi hemen arkasından megane peşlerine takıldım bende otobanı bitirdik 2 km sonra falan megan sinyal verdi sağa çekildi camını açtı bana bi işaret yaptı yavaşladım camı açtım bişeyler söyledi anlamadım dahada yavaşladık iyice yanaştım meganedede genç bi arkadaş vardı "kocaelinden beri peşindeyim gitme k.hpenin peşinden" güldüm tmm dedim kapattım camı devam ettim ama hayranlıkla izliyorum bembeyazda resmen o sarı ışıkların altında parlıyor köprüye geldik normal süratlere indik ikimizde ara çıkmadım arkasından beşiktaş sapağından girdi peşinden devam ettim sahilden ortaköye devam ettik ama sahilde attığı makaslar hala aklımda kendimi yırtıyorum resmen peşinden gidip o makasları görebilmek için en sonunda ortaköyde bi araya girdi peşinden girdim bi evin önünde durdu park etti hemen arkasına park ettim bende çıktım bi sigara yaktım arabaya dayandım indi bana baktı gülümsedi "hiç üşenmedin mi karşıdan beri geliyorsun" dedi "çok güzel sürüyodunuz merak ettim nası birisi olduğunuzu" dedim ve gelen cevapla yıkıldım "ilk sen değilsin buraya kadar peşimden gelen" cevap veremedim tabi bunun üstüne elimi uzattım "ben sercan" diyebildim sadece.hala araba konusu açıldıkça birbirimize takılırız bu konuda :d
..kacinciydin acaba bak simdi merak ettik.. alemsiniz vallahi..
![]()
sadece beni o an bozmak için demiş yalan gerçek bilmiyorum artıksonuçta o an için amacına ulaştı
![]()
sanırım hala aktif olarak görüşüyorsunuz![]()
tmm işte gene gitseydingeçende okula giderken benimde başıma geldi jiple sıkışıtırodu arkadan baktım ikimizde bizim okula geldik okulun önünde çektik arabaları ne şekil yapıyosun yolda diye tam yanına gidicektim indi bi kumral kız![]()