ah xenon ah

Çok ilginçtir , Ankara / İvedik teki Tüv'den arkadaşın araç geçmedi.Sebep 3 kollu direksiyon.Momo logosu yerine Opel armasıda var üstelik.sorun sadece direksiyonda küçücük "Made in Italy" yazısı.Direksiyon küçücük birşey de değil.Orjinali boyutlarında hemen hemen.Bu nedenle "orjinal değil direksiyonun demişler" ve ağır kusur olduğu için geçmemiş.Ayarsız düzensiz farlara hafif kusur verip direksiyon simidine ağır kusur diyen Tüv uygulaması gerçekten ilginç.

benm angelım mercekli geçirgenlik sarı lambalarda sıfıra yakındı arka stoplar siyah stop boyasıyla boyadım tamamını 17'' jant lastik var cam filmi var egsoz ucunu kestirip adam akıllı düzgün bişi taktırmıştım onlara rağmen geçti:D

normalde xenon far kullanıyorsanız far yıkama varsa aracınızda geçiyor. TÜV ün internet sitesinde xenon farlı ve far yıkamasız araçlar geçemez diye yazıyor. Ancak geçen bir çok araca şahit oldum. Sanırım oradaki görevlinin insafına kalmış birşey birazda.

hiç bir şey olmaz tam aksine far ayarını çok iyi yaptır çok arkadaşım far ayarından geri döndü hatta bir aracımız far ayarı yapıldı maslakda michellin bayinde dev yer adamlar yapamamış far ayarını bir gittik adam diyorki abi farlar göğü gösteriyor

çıkarttık aracı hemen arkadaki sanayiye götürdük yeniden far ayarı yaptırdık bir rot balancıda tekrar hemen gittik girdik geçdik.

Geri