Afyon'da Termal Tesis Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cetto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KOREL Thermal Resort Clinic & Spa
katılıyorum hayatımın tatili olmuştu. 3 gün de olsa hatta imkan olsa şimdi atlayıp giderim. yemekler şahane odalar mükemmel ortam sessiz sakin türkü cafe ve o termal ortam süperrr

oruçoğlu has termaldir :) korel yeni bir oluşum ama tavsiye edilebilecek bir yer :)

oruçoğlu

Bir afyon'lu olarak sadece şurası iyi diye söylemek yanlış olur. Oruçoğlu , ikbal , korel , Aydın thermal hepside birbirinden farklı hizmet seçeneğiyle sizi memnun edecektir :)

oruçoğlu güzeldir biz 5 senedir şubatları sandıklıya gidiyoruz 3 yıldızlı termal var fiyatları da uygun kükürtlü suyu çok şifalı, tavsiye ederim...

Havzaya gelin:) astra sedanlada ne güzel gidilir şimdi uzun yol olsa bende gitsem..:)

oruçoğlunu duymuştum baya bi övdüler...
ileri zamanlarda özgül termal geliyor duyan oldumu hiç bayağı iddalı olacakmış

Açık ara Oruçoğlu önde şu an. :D

Senem Hanım uyarınız için teşekkürler, hakikaten fiyatına kanmak üzereydim Ömer thermal'in.

İlk defa bir termal tatil yapacağız, hoşumuza giderse ondan sonra kışın bizi evde tutamazlar, Kurşunlu'dan Kozaklı'ya kadar gideriz Allahın izniyle.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar, tavsiye ve yoruma halen açığız, ay sonuna kadar vakit var.

Oruçoğlu ikbal korel ve anemon dan birini tercih ediniz.

Geri