Afetzedelere geçmiş olsun....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ünal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
üzücü ama bağıra bağırada ben geliyorum diye bir durum vefat edenlere Allahtan rahmet kazazedelerede kolaylıklar diliyorum

Tüm Afetzedelere Geçmiş olsun ölenlere allahtan rahmet dilerim

Bence bu zor günlerde eleştirmek yerine tüm afetzedeler'in acılarını paylaşmalıyız arkadaşlar...Kaldı'ki bu tür sel olaylarında en fazla o bölgeyi boşaltabiliyorsunuz...Amerika , Çin , Yunanistan.....gibi örnekleri hepimiz görmüşüzdür...Doğa olaylarına karşı ne kadar önlem alınırsa alınsın,olay büyük olunca aldığınız önlem'in geçerliliği kalmıyor...yani bir nokta'da KADER.......

Sel olayların'da kaybolan ve hayatını kaybeden tüm insanlara ALLAH'tan rahmet , yakınlarına sabırlar diliyorum....acıları acımızdır diyorum...:(

Bu afetten etkilenen maddi manevi zarar gören herkese geçmiş olsun, yaşananlar gerçekten üzücü

çok büyük geçmiş olsun. alah yardmcısı olsun.saygılar.

Gerçekten çok büyük geçmiş olsun, hepimizin başına gelebilir. Allah sabır versin ve yardımcıları olsun..

Doğa olaylarına karşı önlem alınamıyor,kaderrr diye geçemeyiz,hele elimizden ne geliyorsa bir önlem alalım ondan sonra kaderi düşünürüz.Siz kaç ülkede onlarca devasa çekicinin oyuncak arabalar gibi sürüklendiğini gördünüz?Tüm afetzedelere büyük geçmiş olsun.

Vefat edenlere Allah rahmeti ile muamele etsin kalanlara başsağlığı versin...

2010 avrupa kültür başkenti

Hahah :D

O ünvanı verecek başka kent kalmadığı için son olarak bize verme gereği duydular herhalde.

Allah ölenlerin mekanını cennet eylesin,afetzedelere sabır ihsan eylesin.Umarım en kısa zamanda herkes eski hayatına kavus oradaki.

Geri