adsl fatura

ToMbStOnE

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merak ettıgım bı konu var farular 2-3 aydır telekomun kota sorgulama sıtesınde ay sonunda belırtılen mıktarın altında gelıo.ornegın bugun elıme gecen nisan ayına aıt faturam 33 ytl tutarında ama sıtede yazan nısan ayı download mıktarım 5.857 gb...sızınde basınıza boyle bısey gelıo mu ogrenmek ıstedım sıtede mı bı sorun var telekom bana kıyak mı gecıo :confused:

Son düzenleme:
Benim de geçen ay toplam download miktarım 5.481.972.436 (5,105 GB) olarak gözüküyor ama fatura 29 ytl geldi ... :eek: :confused: :)

bizim 55 -60 altına düşmüyo

arkadaşlar telekomu bilmem ama superonline de 3ay sonra ki faturaya kota aşmını ekliyorlar

bizim 55 -60 altına düşmüyo

sorun mıktarın ne kadar oldugu degıl sadece telekomun sıtesı ve gelen fatura arasındakı tutarsızlık sıtede gorunen download mıktarıma gore 47-48 cıvarı bı rakam gelmesı gerekıo bana ama 33 gelıo

banada oluyo ama ben kimseye söylemiyorum telekomun kulağına gider falan mazallah kalkamam o faturanın altından :D

ya hatırlattığın iyi oldu 2-3 aydır ödemiyorum ama hep 29 gelio 1-2 ytl faizi anca gelio

Aman abi yerin kulağı var, maaşallah deyip geçin faturalara :D

bana hep 29 ytl geliyor..Zaten 4 gb aşmıyorum..Modemin programında sayaç var.orda takip ediyorum

Geri