arkadaşlar madem konu buraya açılmış dikkatimi çekti..aynı ceza bana da kesildi

..ama ben sıyırdım..biraz bilgi edindim sizlerle paylaşayım...
ben 2 ay içerisinde 2 ev değiştirdim..(malum kiracılık işte) ve son geçtiğim evde de yaklaşık 2 ay kaldıktan sonra nüfusa işim düştü gitmek zorunda kaldım tabi bunlardan bihaberiz..akıllı kart projesi var bilmiyorum haberiniz varmı pilot bölge olduğu için şuan boluda yapılmakta..çipli parmak izli bi kart alıyorsunuz işte o herşeyiniz oluyor n.cüzdanı ehliyet falan filan...neyse bu iş için gittik kayıtlarda yoksunuz dedi..nası olur ben burada oy kullandım derken iş ortaya çıktı...
benim ilk oturduğum evde polis tahkikat yapmış ve burada bu isimde birisi oturmamakta ve OTURMAMIŞTIR diye tutanağı tutmuş..bizede yalan beyanda bulunmuştur diye 650 tl kesmişler..(iişin garip tarafı arkadaşlar ben öğretmenim devlette yerimiz yurdumuz hertürlü kayıtlarımız var ama yoo kaçakçıda olabiliriz ya yalan adres beyanı veriyoruz işte

bazı arkadaşlar muhtarın fonksiyonu kalmadı diyorlar ama eski oturduğum evde kaldığımı muhtardan aldığım evraklarla ispatladım..sonra emniyet amiriyle görüştüm düzenlenen tutanağın sehven olduğu ve yeniden düzenlenmesi gerektiği konusunda hemfikir olduk..bi itiraz dilekçesi ile birlikte remi olarak itiraz ettik..belgeleride verdik..nüfus müdürüyle görüştük..tamam hocam senin iş dediler..bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz..