admine sesleniyorum

İnsan değiller abi, hezimet günü gibiydi benim muayeneye soktuğum gün, 5-6 tane ıvır zıvır hatadan hafif kusur yazmışlar onlar sıkıntı değil, ruhsattan kaldım, neyse ruhsat halledilir de o corolla'nın sahibi ağlayacaktı az daha, ondan anlarım seni.
Gaz sızdırmazlık raporunu almak zorunda değilsin, o hafif kusur olarak geçiyor, benim rapora hafif kusur olarak yazdılar onu.

Herhangi bir LPG tadilatı ya da yenilemesinden sonra ilk defa muayeneye giriyorsa sızdırmazlık şart, diye biliyorum. O yüzden istemişlerdir.
Bu arada yaşadığınız çok üzücü bir durum, geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun abi ....... 2 yı önce bir çıkmacıda bir olaya şahit oldum adam sürücü koltuğunun döşemesini direksiyonu ve vites topuzunu değiştirdi konuşurlarken de araç 580 binde kmyi düşürdüm satmak için dedi bende hiç bilmiyormuş gibi saf ayağına yatıp sırf merakımdan sordum abi nasıl düşürdün kaça düşürdün diye adam demez mi 80 bine düşürdüm diye hatta km saatini bile gösterdi içimden yuh dedim:(sorsak ülkenin %99u müslüman

İyi fikir aslında. Tüm opellerin gerçeği arşivlenir en azından,
Ben internetin sayesinde 2 araçtan caydım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Herhangi bir LPG tadilatı ya da yenilemesinden sonra ilk defa muayeneye giriyorsa sızdırmazlık şart, diye biliyorum. O yüzden istemişlerdir.
Bu arada yaşadığınız çok üzücü bir durum, geçmiş olsun.

dogru dıyorsun tadılat oldugu ıcın sart kılıyorlar yarın yaptırıp bıtırecegım ınsallah hayırlısı ıle

Geri