adapazarı'ndan kadıköy'e nasıl giderim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
otobanı kullanıp kadıköy levhalarını takip etsem doğrudan kadıköy iskelesine gidebilir miyim?
otobanın neresinden çıkacağım?
araba ile ilk defa gideceğim..uygun bir yol güzergahı gösterirseniz sevinirim.
varmak istediğim yer kadıköy iskelesi...

en rahat şekilde otobandan kozyatağı kadıköy istikametinden çıkacaksınız 2.köprüden içerenköye giden yolu takip edip bağdat caddesine çıkıp yolu takip ederseniz en rahat o şekilde warırsınız.ikinci bi tercih de minibüs caddesi üzerinden dewam edebilirsiniz gene aynı yol üzerinde zati kime sorarsanız gösterir...

en rahat şekilde otobandan kozyatağı kadıköy istikametinden çıkacaksınız 2.köprüden içerenköye giden yolu takip edip bağdat caddesine çıkıp yolu takip ederseniz en rahat o şekilde warırsınız.ikinci bi tercih de minibüs caddesi üzerinden dewam edebilirsiniz gene aynı yol üzerinde zati kime sorarsanız gösterir...

Ne güzel anlattın,5 dakikada Kadıköy :D

genel hatlarıyla yaaa.dönüş dönüş yazamam ki.sadece fikir edindirecek şekilde:D 5dk değil miydi zaten.ben 1saatte alıyorum o yolu ama istanbul trafiği yüzünden özellikle de cumartesileri:cry: :rulet:

ben olsam yalovaya gelip denizden giderdim kadıköye:):)

vallahi istanbul bence çok kolay bi kent hiç bilmediğimiz halde tabelalarla gezmiştik kenti.harika bir tabela planı var ankara gibi değil...

ada ekspresine bin son durakta in...

Otobandan gidip hiç bir yere sapma, gişelerden çıktıktan sonra Kozyatağı-Kadıköy' doğru git, otobanın bittiği yerde düz gidersen Kozyatağı-Atatürk Caddesine, sağa saparsan E-5'e inip Kadıköy'e gidersin.E-5'in bitimine kadar dümdüz gittiğinde yol 2'ye ayrılır, sola girersen Harem, sağa girersen (tam sağ değil, düz gibi) Haydarpaşa-Kadıköy'e gidersin.

Otobandan gidip hiç bir yere sapma, gişelerden çıktıktan sonra Kozyatağı-Kadıköy' doğru git, otobanın bittiği yerde düz gidersen Kozyatağı-Atatürk Caddesine, sağa saparsan E-5'e inip Kadıköy'e gidersin.E-5'in bitimine kadar dümdüz gittiğinde yol 2'ye ayrılır, sola girersen Harem, sağa girersen (tam sağ değil, düz gibi) Haydarpaşa-Kadıköy'e gidersin.

budur....

avrupa yakasından gelen arkadaşlarım bile e5in kadıköy sapağını kaçırdığından e5i yazmadım(ayrılma noktası çok garip)ilk gidişimde ben de karıştırmıştım seneler önce.ama bu güzergah daha kısa we kolay....

Geri