Adamın Diyene Bak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
http://www.mynet.com/haber/yasam/dayakci-sevgili-yakalandi-1534002-1

Bugün haberlerde çıktı bu kişi şimdi ben burada buna ağzıma gelen kelimeleri yazarım sonra bu kişiyi bir şey yerine koyan biri çıkar...

Buradan genç kızlara sesleniyorum aklınızı başınıza alın şu kişinin düştüğü hallere düşmeyin hem kendinize hemde ananıza babanıza yazık...

Şimdi burada video da olan kişi kızın başka erkekler ile arkadaşlık filan ediyor diyor ama buna karşın adam olamadık başka erkeklerin önünde kız arkadaşını rencide etmekten geri kalmıyor....

Karaktersiz adam... :sopa::sopa:

bunu abd de yapsa kız oyle bir dava acarki adam donunu satar onu ödemek icin
ayrıca acılan dava ile ciddi bir cezada alır birdaha töbe eder bizde buna engel
olunamaz BKZ KADIN CİNAYETLERİ

bende DAM desek sadece yada SAP :))) kütük

İzlerken yemin ederim kan beynime fışkırdı. Şimdi gün ışığına çıkmamış küfürleri edesim geliyor yeminle.

Kızlarımız da bir garip arkadaş... böyle tipleri nereden buluyor?

Başkent'te D.V, kız arkadaşı ve ablasına kendisini aldattığını iddiasıyla şiddet uyguladı yetmedi bu görüntüleri cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada yayınladı. hurriyet.com.tr'nin gündeme getirdiği korkunç olay sonrası Ankara Emniyeti harekete geçti ve görüntülerdeki D.V ile yanındaki iki arkadaşını gözaltına aldı.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, olayla ilgili gerekli girişimlerde bulunularak, şiddet içerikli videoda yer alan şahıslar hakkında Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne resmi başvurunun yapıldığını bildirdi.

Bakanlığın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Sosyal medyada yer alan ve 'Ankara'nın Göbeğinde Görülmemiş Şiddet' başlığıyla haberleştirilen kadına şiddet olayına ilişkin olarak, konu Bakanlığımıza ulaştığı andan itibaren gerekli girişimlerde bulunuldu. Şiddet içerikli videoda yer alan şahıslara ilişkin olarak Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne resmi başvuru yapıldı. Kadına karşı şiddetle mücadele konusunda kararlı olan Bakanlığımızın, konunun takipçisi olacağını kamuoyunun bilgisine sunarız."

EMNİYET HAREKETE GEÇTİ
Haberin Hurriyet.com.tr'de yayınlanmasının ardından harekete geçen Asayiş Gasp Büro Amirliği ekipleri, videodaki kişilerin eşgallari belirleyerek adresleri buldu ve 4 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerden H.K.'nın (18), D.V, S.O, B.Y,'nin yaşlarının ise 18'in altında olduğu belirtildi. D.V, S.O, B.Y, ifadesi alınmak üzere çocuk şubeye teslim edildi.

Görüntülerde şiddete maruz kalan kızların birinin 16 yaşında, diğerinin 18 yaşında oldukları tespit edildi. Şikayetçi olan kızlar daha önce korktukları için gözaltına alınan kişilerden şikayetçi olmadıklarını söyledi.

Gözaltına alınan 4 kişinin telefonlarında ayrıca internete yüklenen şiddet videoları bulundu.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27501423.asp

vallahi eski ben olsaydım kankaları toplardım gider o 2 p.ç kurusunu bulur cıscıplak soyar
belediye havuzuna atar (herseyi videoya ceker) sonrada onları orada kışın ayazında bırakır giderdim, sıkıyorsa şikayet etsinler birdaha yaparım iki soysuza

Arkadaş dünyanın çivisi çıkmış. Erkek ayrı bir olay, kız ayrı bir olay... Hangine kızacaksın?

Allah ıslah etsin bizi!

Çocuk büroda bu adamların ne işi var? yaşları sadece 18 değil diye artık yasalar da bu yaş saçmalığına son verilmesi gerek.

Geri