Active Select Mandal Sesi

sahinakpul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün aracıma bindiğimde vitesdeki mandala basarken  farklı bir ses geldiğni farkettim.Ses vitesden ve direksiyonda gelmekte.Aracım çalışır,parkda ve el freni çekik şeklindeydi.Bu şekilde bi sesle karşılaşan oldumu hiç ?

Astra J Transmission Sound Problem.m4v

Ynt: Active Select Mandal Sesi

şahın bı anlıkmı oldu sonradan gectımı..aracı kapatıp acsaydın denedınmı

o şekilde deneyemedim abi ama birazdan yine arabayla işim var tekrardan bakıcam.

dene bakalım ses bı garıp geldı bana bılıyosun bazen afallıyor araba kontagı acıp kapatınca duzelıyor..devam ederse yarın servıse gotur bence yarın mehmetle gercek servısteyız

Şahin aynı şeyi bende denedim.el freni çekik haldeyken vites p konumunda mandala basına tık diye bir ses geliyor bu ses normal ayağınızı frene basın simgesiyle ortaklaşa çalışan bir elektronik sistem sesi bir sorun değil yani.için rahat olsun. :)
Bülent abi yarın sende dene sesi duyacaksın.
Bu söyledilerim tamamen benim düşüncem yarın servisten detaylı bilgi alırız artık.

mehmet nasıl denedın 2 dk helal valla asagı arabayamı ındın.

daha önceden denemiştim abi.ama sıkıntı olduğunu düşünmediğim için birşey yazmamıştım. :)

o ses elektrik röle sesi frene basınca p konumundan vites değişikliğine müsade etmesi için röleyi açıyo.

Geri