active select güncelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulas79

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
arkadaşlar bugün aracımı 45 bin (ki araç 29990km daha )bakımına götürdüm ustayla muhabbet ederken aracın şehir içi inanılmaz yaktığını ve vitesi sürekli olabilecek en üst viteste tuttuğunu ve motoru zorladığını söyledim ustada bana AS için yeni yazılım geldiğini ve vites geçişlerini otomatik modda daha seri ve gerekli devirlerde yapmasını(misal bayır çıkarken as li araçlarımız motor iyice boğulanakadar vites değiştirmiyor bunu gidermek için) sağlayacak yazılım geldiğini onu uygularsak şehir içi 0,5 lt daha az yakacağını uzun yoldada yakıtı aynı oranda düşüreceğini söyledi ,ben hemen yazılımı attırdım ve deneme sürüşüne çıktık ilk gözlemim aracın vitesleri daha seri attığı ve gazı azalttığımda daha çabuk vites küçülttüğü oldu,AS vites olan arkadaşların servise gidip bu yazılımı sormalarında fayda var.

Ynt: active select güncelleme

ulas79 link' Alıntı:
arkadaşlar bugün aracımı 45 bin (ki araç 29990km daha )bakımına götürdüm ustayla muhabbet ederken aracın şehir içi inanılmaz yaktığını ve vitesi sürekli olabilecek en üst viteste tuttuğunu ve motoru zorladığını söyledim ustada bana AS için yeni yazılım geldiğini ve vites geçişlerini otomatik modda daha seri ve gerekli devirlerde yapmasını(misal bayır çıkarken as li araçlarımız motor iyice boğulanakadar vites değiştirmiyor bunu gidermek için) sağlayacak yazılım geldiğini onu uygularsak şehir içi 0,5 lt daha az yakacağını uzun yoldada yakıtı aynı oranda düşüreceğini söyledi ,ben hemen yazılımı attırdım ve deneme sürüşüne çıktık ilk gözlemim aracın vitesleri daha seri attığı ve gazı azalttığımda daha çabuk vites küçülttüğü oldu,AS vites olan arkadaşların servise gidip bu yazılımı sormalarında fayda var.

Yetkili servistemi yapıldı Ulaş yoksa özel servis mi? herhangibir ekstra ücret talep ediyorlarmı bu güncelleme için?

DarthWider link' Alıntı:
Yetkili servistemi yapıldı Ulaş yoksa özel servis mi? herhangibir ekstra ücret talep ediyorlarmı bu güncelleme için?
aydın surtaş ta yaptırdım extra para almadılar.

Böyle güncellemeler her serviste olmuyo ya hatta sorduğunda aval aval bakıyolar ya sinir oluyorum..
Kayseri inciroğlu'nu aradım öyle bi yazılım güncellememiz şu anda yok dedi. Bende ara Aydını sor varmı yok mu deyip suratına kapattım. Sıradan bi usta bile kayseri opel servisinden iyidir  battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste

Ben yaklasik 1 ay once sormustum hatta bi hevesle servise gittim guncelleme yoktu.
Eger boyle bi guncelleme varsa super olur.

Ben zaten AS aracı D modunda sürmekten nefret ediyorum vites büyütmeleri beni deli ediyor benim 2. Vites de gitmeyeceğim yerde bir bakmisim 4.vitese atmış güncelleme varsa en azından şimdiden daha iyidir  oyuzden DSG seviyorum geçişler süper

Neeeeeeee???? Active Select daha az mı yakacak?  Derhal o güncellemeyi istiyorum, onu arzuluyorum. Ben daha fazla onsuz olmak istemiyorum. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Neeeeeeee???? Active Select daha az mı yakacak? Derhal o güncellemeyi istiyorum, onu arzuluyorum. Ben daha fazla onsuz olmak istemiyorum. ((:

Forumca şaka yapalım dedik ama sonra ileri gittiğimizi düşünüp vazgeçtik;güncelleme yok Doğan (((:

O simdi asker link' Alıntı:
Böyle güncellemeler her serviste olmuyo ya hatta sorduğunda aval aval bakıyolar ya sinir oluyorum..

Aynen; servislerde en sinir olduklarım Top 10 da ilk 3 e giren durumdur.

Oynarken çulumuzu yırtmayalım. 

Geri