Acillll Opel Vectra 2.0 gls

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rektör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen yaptırıyım motoru biniyim sıfır motor daha ne olsun aynı modellere bakıyorum düşük km lere 16-18 tl ben boylece satsam 13 bin anca eder motorunu yaptırıyım. sıfır motor araca binerim kafam kulagım rahat eder oyle deyilmi

Aracımın şahsen kasasında kaza bela çürük yoksa düşünmeden 2000 yerine 3000 TL harcar huyunu suyunu bildiğim aracıma gönül rahatlığı ile binerim. Elin eskisinden benim eskimin nesi var derim? ;)

aynen katılıyorum teşekkürler görüşleriniz için

aynen katılıyorum teşekkürler görüşleriniz için

Rica ederim bir faydam oldu ise ne mutlu.

2000 TL ye Vectra B nin motor rektefesi olmaz, o paraya ancak üst kapak kısmının (sibopların) bakımı yapılarak segman atılır. O nedenle araca yapılacak işlemin ayrıntılarını iyice öğrenmekte fayda var, iki gün sonra başka bir yerden sorun yaşanırsa önceden harcanan o paraya yazık olur :(.

hımm anladım tam detaylı sorayım ozaman

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:08 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:58 ----------

motor yapıldıktan sonrada sorun çırarırmı çünkü bazı yorumlarda sürekli eksantrik sensörü üst kapak conta yağ kaçırma sürekli ola biliyormuş

yaptıracaksanız orjinal parçalar kullanarak iyi bir ustaya yada servise tam yaptırın.yarım olunca düzen tutmama durumuyla karşılaşma riski daha fazla var.

CATCH-OIL denen şey ile bahsettiğiniz yukarıdan yağ gelmesi çözülebiliyor. Külbütör kapağının(ecotec yazan kapak) üstündeki hortumu kopçasından kurtarıp parmağınnı oraya koyup buhar çıkmasını mı gösterdi üfleme olarak?

motora garanti verdi usta - buhar ise yağ çubugunu çektiginde yada diger boruları çektiginde geliyor boya yukarı dogru ufluyor byaz duman

Geri