acilll. klima gazı kaç tl?

maviduvar06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar
astra g aracıma klima gazı bastıracağım
fiyatı ne olur sizce?

kaçak testi yaptırın önce sonra koruma sıvısı ile doldurtun tahminen 80tl civarı olması gerek

cumartesi günü bende sordum 70 lira ya basarız dediler çin malı gazlar varmış onlar 50.-60 liradır ama kompresörü bozuyor dediler bende aracı satacağım için gaz bastırmadım :)

Ne kadar gaz eksikse o kadar basılır, fiyatta belli olmaz. Hiç gaz olmasa desek 100~120 arası tutar galiba.

tapatalk

3hafta once kayseride alel ade bi yerden 70tl karsiliginda dolum yaptirdim. Fakat balikesire gelirken gazin olmadigini fark ettim. ikiogun once balikesir sanayisinde 80tlye garantili olarak bastirdim. Araç ASTRA G 520 gr gaz aldi.

arkadaşlar
oto pratikte gazın hepsini çektiler ve 700 gr. gaz bastılar. 70 tl verdim. kampanya varmış.
klimam çalışmıyordu. şimdi soğutmaya başladı. siz siz olun kışın mutlaka çalıştırın klimanızı. :)

Gazin hepsini ne kadar eksik onu anlamak için çekiyorlar diye biliyorum. Önce hepsini çekip sonra tam dolduruyorlar.

tapatalk

sadece gaz basmıyorlar. vakumla temizlik de yapıyorlarmış

fiyatı bilmiyorum ama aklıma birşey geldi. evdeki klima gazı ile bizim klima gazları ayni mi? yigenim klima servisinde çalışıyor ona bastirabilirmiyim acaba?

Geri